Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
vuk samotnjak:
bas se i ja puno igram s profilima, a isto ne znam varit, samo ne busim i ne stavljam vijke, jer (po proracunu iz nauke o cvrstoci) vijak je puno slabiji od dobrog vara, eto da se zna 1mm vara moze podnjeti 50 kg vlacne sile. z14
bas sam neki dan vidio u obi-u aparat za lucno varenje, cijena 100 km, = 400 kn. bas me zanima jel sta valja...
a ovaku ceku bi bas bilo fora za imati, nije uopce problem za napraviti. samo malo je izgleda problematicno kako se popeti na nju? ipak 4m...
dalm:
Naravno da je var bolji, ali treba znat varit. Priznajem, imam averziju prema struji, nikako mi nije jasna ona žica koja se spaja na masu :P, i još ogoljena!? Bio sam nešto bolestan kad smo o tome učili u školi... :P
Nego, ima i kod nas tih jeftinih aparata, vjerujem da će odradit ono za što tebi treba.
Zoran:
recept za varijoca
1.kupi aparat! (moze i naj jeftiniji)
2.kupi 50kila krompira!
3.nakon varenja oguli krompir izrezi na sajbe i stavi pored kreveta!(tebaceti)
4.i kad dojdes sebi onda uzmi opet aparat svakako i krumpir pripremi i tako jedno mjesec dana!
5.kad to proce prebacis se na bruslicu izreses sve ono sta si zezno, i gledas da ti spena uleti u oko!
6. ako si dovoljno budala kupi si aparat
dalm:
He he he....zato ga ja nisam nikad kupio ;D
Viđao sam profesionalce s zatvorenim očima, koji noćima nisu spavali. Bušilica, vijci. A i nemam previše kilograma, tako da mi čvrstoća čeke nije primarna :P
Zoran:
--- Citat: dalm - 15. 05. 2008. 23:40:25 ---He he he....zato ga ja nisam nikad kupio ;D
Viđao sam profesionalce s zatvorenim očima, koji noćima nisu spavali. Bušilica, vijci. A i nemam previše kilograma, tako da mi čvrstoća čeke nije primarna :P
--- Kraj citata ---
vidio sam ja sam sebe i to mi opet nije dovoljno! jer i danas sam bas nesto vario!
to ti je isto zena ako imas aparat u kuci onda uvjek ti padne napamet da bi nesto piko! peso
i kad te to krene onda sve hodas oko kuce sta bi mogo zavariti! z11
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju