Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (42/324) > >>

vuk samotnjak:

--- Citat: Zoran - 15. 05. 2008. 23:36:58 ---recept za varijoca
1.kupi aparat! (moze i naj jeftiniji)
2.kupi 50kila krompira!
3.nakon varenja oguli krompir izrezi na sajbe i stavi pored kreveta!(tebaceti)
4.i kad dojdes sebi onda uzmi opet aparat svakako i krumpir pripremi i tako jedno mjesec dana!
5.kad to proce prebacis se na bruslicu izreses sve ono sta si zezno, i gledas da ti spena uleti u oko!

6. ako si dovoljno budala kupi si aparat

--- Kraj citata ---

neznam ja zorane kako ti to baratas sa aparatima, pa toliko bolujes, ja brusim od 9 godine nikad mi spena nije uletila u oko, nemoze krpz naocale da ga jeb...
a rodjak mi vari sve sta zatreba, nisam ga dosad vidjo s krompirima... ima onu masku sto se namontira na bulju...

Zoran:
ma to je manje bitno kako ja baratam! drugo spena mi je usla kad sam si briso znoj sa cela! a ne od direktnok brusenja!
ti i ja poznajemo varioce koji vare ko da ljepe papir to je nesto drugo!
odi ti kupi si aparat pa onda ljepo to sve sam sa svoje dvije ruke radi, pa nam javi nasta licis!
ja hocu reci onaj koji je lud kupice si aparat! a to ce ti svaki varijoc reci koji to i ploslovno radi ili onaj koji to iz hobija! pa tako 100km je super cjena za ono sta ces tek da dobijes za nagradu kad malo pocnes variti!

skyangel:
O jeste gotovani bokte neće. Postoji velika mogućnost da ti vlat trave uleti u oko ili šplena, jel zato uopće ne kosiš travu? Postoji i velika mogućnost da ti uleti piljevina ili šplena u oko, jel zato  nikad ne primaš motorku u ruke? Jako je velika mogućnost da ti ulje frkne u oko, jel zato ne primaš nikad kuhaču u ruke? Come on boys, get serious!

Zoran:
bas tako! nastavljamo sa cekama!

Neno:
Nemate problema s špenom, otpiljcima i sličnim letečim objektima, ja ču varit brusiti i sve ostalo.

Od Vas se traži samo malo umnog rada, ili ti ga ideja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju