Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (77/324) > >>

miroslav_dabic:

--- Citat: ante kula - 10. 05. 2009. 09:56:13 ---miroslave jel imas nacrt kako se to radi? da i ja sebi napravim

--- Kraj citata ---
Nemam nacrt,nego sam ja to vidio,i onda napravio kako sam ja mislio da treba...
glavno ti je napraviti cetiri klina koja ce se usjeci u drvo kada ceku zategnes oko njega i za stezanje oko drveta uzeo sam spaner koji se koristi na kamionima tako da on moze da izdrzi ogromnu tezinu oko 2000kg

draganco:

Ovo sam fotografisao pored puta pri putovanju. Mozda ce biti funkcionalna ali po lepoti malo je ;), previse gruba. Mislim da je i s visinom u unutrasnjem delu tanka.
Opet ja se zalazem da kada podizemo zatvorenu ceku da bude naj naj i da to sluzi ne dve nego 20 godina.

7X64:
Neznam kolikoje ta slici opce sigurna?
Nema 100kg ali mi se cini dosta nesigurnom previse je truda ulozeno
a na kraju stvarno lose ispalo.
Nezna dali bas sluzi svrsi.
Ma ni dve minute a kamoli dve godine.

miroslav_dabic:
Sta joj fali poluzice svrsi samo ako nije pod od jelovine,a i ako jeste posluzice bar dvije sezone....

valdop:

--- Citat: miroslav_dabic - 10. 05. 2009. 13:23:51 ---Sta joj fali poluzice svrsi samo ako nije pod od jelovine,a i ako jeste posluzice bar dvije sezone....

--- Kraj citata ---
imao sam jednu od aluminiske rešetke sa željeznim okvirom, težina 5-6 kg, identična tvojoj no nestala je nakon mjesec dana uporabe. nisam ju ni tražio jer sam planirao napraviti drugu i tako već desetak godina, sada si mi dao podstrek, blažujku sam već pripremio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju