Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
miroslav_dabic:
Ma ovo sam ja komentarisao,ovu ceku od draganca,a ova sto sam ja napravio moze trajati koliko hoces jer je koristis samo dok lovis pa nije izlozena vremenskim nepogodama...a i ja sam nasao aluminijumsku resetku pa ce sledeca da bude bas ko pero....
fazan:
U subotu 9 travnja bio sam u lovištu L.D. Vepar - Dvor na Uni da bih pomogao sa još petoricom kolega iz svog društva izgraditi novu čeku svom kolegi i prijatelju , predsjedniku te udruge Željku Pleši.
U lovištu su mu zapaljene namjerno dvije čeke nakon pravomoćne presude protiv jednog sumještanina koji je pravomoćno osuđen zbog krivolova na 15 mjeseci zatvora , odnosno na tri godine uvijeta i 22 000 novčane kazne i sudskih troškova.
Kako su osigurani i lovno-tehnički objekti u lovištu pozvana je policija , s kojom je na uviđaju bio prisutan vatrogasni inspektor te su sačinili zapisnik iz kojeg je vidljivo da je palež bio namjerno izazvan.
Na platou s prekrasnim pogledom na Šamaricu i uz stručnu pomoć lovnika udruge uspijeli smo u nepuna četiri sata postaviti konstrukciju čeke i postaviti podnicu i stranice nove čeke.
Zbog privatnih obveza nas trojica se moralo vratiti u Zagreb , a ostatku ekipe smo ostavili obvezu da tu večer i slijedeće jutro izađu na čekanje srnjaka i vepra i da nakon toga dovrše čeku koju smo započeli.
Evo par sličica da dočaram ljepotu tog kraja.
ilex:
evo malo slika od kolege lovca,no još nije gotova
dean:
Svaka čast kolega!!! d4 z10 z1 rostilj zagi
gogo3006:
Čestitam.
A jel bilo posli šta za rostilj i z10 ????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju