Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
LOVAčKE čEKE
Jedan:
Ima i za umjetnike! (ova nije moja, ja sam umjetnik jedino za piz...ije) hao zagi
mve:
Meni se više sviđa ova iz Vrbovca, nego jedna stvar nije li ovakav krov na 4 vode malo za pesi radi skupljanja stršljenova??
skyangel:
Misliš da stršljenovi znaju da je to krov na 4 vode? Njima je tak svejedno kakav je i s nijednim nisi siguran...
mve:
hao hao Znam ali mi se nekak čini da više vole ove, manji je propuh (to ne vole) ali vole mene mamicu im pesi.
Prošle godine sam par puta bio meta....
Jedan:
--- Citat: mve - 12. 02. 2010. 12:32:33 ---Meni se više sviđa ova iz Vrbovca, nego jedna stvar nije li ovakav krov na 4 vode malo za pesi radi skupljanja stršljenova??
--- Kraj citata ---
Ne smiješ ostaviti ni najmanju rupicu za ulaz jer ako ne uđu stršljenovi - uđu muhe (one zelene), a to je još gore. Uđu, a ne znaju izaći i onda imaš doslovno na tisuće mrtvih muha po podu. Ako ih pokušaš otrovati sprejem tek si onda napravio :pferd: jer ugibajući - satima zuje u prostoru za izolaciju (između oplate i unutarnje stijenke čeke) i od njih ne čuješ ni helikopter,a kamoli divljač u dolasku! zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju