Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti

LOVAčKE čEKE

<< < (112/324) > >>

zoki:

--- Citat: mve - 30. 03. 2010. 11:35:48 ---Znam Zoki, već duže vrijeme planiram odraditi si nešta sa krovom ali ne pre glomazno. Tak da mogu složiti dvojca..

--- Kraj citata ---
Dvojici če vam biti malo teže to napraviti radi pridržavanja, dok ju ne poravnaš, a dalje je lako. No sve se može. Želim ti puno uspjeha prilikom čekanja.

zoki:
 Nisam napomenuo, ove jednostavne čeke su za doček srnjaka, i na njima se sjedi po par sati i za lijepog vremena(svi znamo da srneča divljač po kiši i vjetru baš ne izlazi), tako da su ugodne za sjediti u ljetnim vručinama, jer u zatvorenima je prevruče.

valdop:
mogučnosti su neograničene, radiš po sječanju, kakav materijal imaš od tog radiš, ak imaš volju. .

Miro:
Sjećam se dok sam bio jako mali jedan moj deda (oba su bili lovci) imao je na jednoj staroj jabuci zabijeno par prečki i gore u rašljama jednu dasku i to je bila sjedeljka i to super, slike nema pa zamislite kako je to moglo izgledati. Znam ja ono - ne smije se na živom drvetu ...., čak se u neku ruku i slažem ali htio sam reći nešto drugo. Treba izraditi što jednostavnije i što jeftinije čeke, i naravno što više takvih čeka u lovištu to bolje, a one komforne nisu na odmet. zagi zagi zagi

valdop:
one komforne su za nas mlađe  lizi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju