Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Mrcinište!
draganco:
Klanicni otpadi, otpadi iz Zivinarske klanice i nije lose dodati i otpad iz neke Ribarnice.
jatagan:
Ako je mrciniste nanovo napravljeno dobro je par puta iz razlicitih smjerova i vece udaljenosti prema njemu vuci po zemlji iznutrice ili neki drugi mamac.
File:
--- Citat: draganco - 14. 02. 2009. 19:54:03 ---Klanicni otpadi, otpadi iz Zivinarske klanice i nije lose dodati i otpad iz neke Ribarnice.
--- Kraj citata ---
Tocno mi to i je plan u nas se svaki vikend peku janjci tako da mi neće falit janječih drobova,a i more je blizu pa ribe ima ;) nadam se da će riba ubrzat proces pronalaska mrciništa tako da već drugu večer planiram čekat
Još ču uokolo postavit kamenja večih da vidim jesu li svinje ili tražena roba,jer nemogu je nigdi postavit da ima lisica a nema svinja
jatagan:
--- Citat: File - 14. 02. 2009. 20:28:17 ---
--- Citat: draganco - 14. 02. 2009. 19:54:03 ---Klanicni otpadi, otpadi iz Zivinarske klanice i nije lose dodati i otpad iz neke Ribarnice.
--- Kraj citata ---
Tocno mi to i je plan u nas se svaki vikend peku janjci tako da mi neće falit janječih drobova,a i more je blizu pa ribe ima ;) nadam se da će riba ubrzat proces pronalaska mrciništa tako da već drugu večer planiram čekat
Još ču uokolo postavit kamenja večih da vidim jesu li svinje ili tražena roba,jer nemogu je nigdi postavit da ima lisica a nema svinja
--- Kraj citata ---
Meni to nebi nimalo smetalo.Ako je dozvoljen lov pucas a ako nije osmatras i sabires iskustva.
bravarica:
--- Citat: File - 14. 02. 2009. 20:28:17 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
File, idealna stvar za miris je da u plastičnu bocu od 2,5 litre uvališ drobove od riba sa malo vode i to staviš malo na sunce(par dana) bocu zatim izbužaš na par mista, tako da to pomalo kapi, predivno za mirisat. Radi - provjereno d4 Oprez: prilikom montaže upotrijebiti gasmasku. slL d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju