Divljač > Lovnotehnički i gospodarski objekti
Solište
KOBI:
Orginalni kabal kosta oko 13 dolara,a akumulator od 12 V koji meni treba oko 20 eura. zagi
ps. Lazar slazem se samo sto nikad ne mozes vidjet uzivo ono sto ce snimit kamera.I kad nisi u lovistu,i kad je mrak i nevrijeme ona I DALJE slika/snima.I to ne samo divljac,I krivolovce,sumokradice itd itd.Prava stvar u pravim rukama.Niko ti ne brani da i dalje hodas a ona nek snima.
Lazar:
U tome i jeste problem necu sve ni da vidim, kad bi sve znao poznavajuci sebe uletio bi u velike probleme....
Prijatelj je jednom u svom lovistu snimio lovca izsusjednog lovista kako mu pisa po hranilist ,meni ovako bez kamera bolje ,nelolazim u priliku napravit neku glupost ...
KOBI:
To je onda drugo,ima toga i kod nas,a tek unistavanje ceki,kradja soli iz solista,hrane sa hranilista itd itd.
Ove kamere nisu ni napravljene da odmjenu covjeka 100%.Ionako se mora biti prisutan u lovistu bez obzira na kamere.A tu je i rizik od kradje istih.Jedna solidna kamera je oko 100 eura.Pa treba mislit i na to,preuzet rizik.
Schultz and Larsen:
--- Citat: Lazar - 19. 04. 2012. 11:35:19 ---U tome i jeste problem necu sve ni da vidim, kad bi sve znao poznavajuci sebe uletio bi u velike probleme....
Prijatelj je jednom u svom lovistu snimio lovca izsusjednog lovista kako mu pisa po hranilist ,meni ovako bez kamera bolje ,nelolazim u priliku napravit neku glupost ...
--- Kraj citata ---
slucaj kod moga prijatelja lani....naravno, doticni koji je uslikan da je znao za kameru unistio bi je...ali mu je bilo tesko objasniti sta radi u lovistu u sred bijela danasa puskom na gotovs...
JANEZ L:
Lp!
Pa i meni su pišali po hranilištu, bacali staro ulje, trubili sa avtom, kad sam čekao, a na kraj krajeva, ja sam odstrelio d.s., a oni su samo pišali, bacali i trubili... hao hao hao
Lovski zdravo
Janez L
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju