Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Ford Maverick 2,4,1995 (= Nissan Terrano II)

<< < (5/11) > >>

File:

Druga je stvar ako netko želi spušteni A6 za 200km/h po autoputu i s njim ne ide u lovište pa mu treba još jedno vozilo samo za lovište. Onda kupiš Nivu bez tabli i vozi. A opet, ako postoji mogućnost da te sa takvim autom zaustavi policija ili se desi neko sranje, ne daj Bože, jer doć s jednog kraja lovišta u drugo treba malo i po cesti, a vrag nikad ne spava, što onda?

[/quote]

E pa u mene je ta druga stvar a jedna panda npr. mi neće sigurno bit velik trošak kroz godinu potrošnja 6 7 litara 4x4 mala registracija jeftini djelovi itd    a prolazi ko pravi terenac

kalnik:

--- Citat: nazime - 29. 10. 2009. 11:36:01 ---Vepar007, auto će ti sigurno valjat. Treba ga održavat, dijelova se nađe za svakakve pare, ako bude previše trošio ugradi plin( može se ugraditi boca umjesto tanka benzina, s tim da se napravi benzinski tank cca 20L, i ostane ti cijeli prtljažnik slobodan). To radi čovjek u Vrbovcu mislim.

--- Kraj citata ---
Točnije ,u Lubeni. Predrag se zove i prijatelj je i lovac.

nazime:

--- Citat: kalnik - 29. 10. 2009. 13:13:15 ---
--- Citat: nazime - 29. 10. 2009. 11:36:01 ---Vepar007, auto će ti sigurno valjat. Treba ga održavat, dijelova se nađe za svakakve pare, ako bude previše trošio ugradi plin( može se ugraditi boca umjesto tanka benzina, s tim da se napravi benzinski tank cca 20L, i ostane ti cijeli prtljažnik slobodan). To radi čovjek u Vrbovcu mislim.

--- Kraj citata ---
Točnije ,u Lubeni. Predrag se zove i prijatelj je i lovac.

--- Kraj citata ---

Eto vidiš, moguće da sam baš tog zvao, jer sam htio maknut bocu iz gepeka i staviti je ispod auta ali bi me ta naknadna igra previše koštala pa sam odustao. Već je bio plin u autu kad sam ga kupio.

kalnik:
Ak buš trebal telll

jura23:

[/quote]

E pa u mene je ta druga stvar a jedna panda npr. mi neće sigurno bit velik trošak kroz godinu potrošnja 6 7 litara 4x4 mala registracija jeftini djelovi itd    a prolazi ko pravi terenac
[/quote]

da ako ti je lovište preko ceste...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju