Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
Ford Maverick 2,4,1995 (= Nissan Terrano II)
jura23:
pozdrav file...
nije bitno dali si bio i dali ti je to profesija...
nisam te krivo shvatio nego je moje mišljenje da za naše uvjete treba jedan kvalitetan cady ili kombi i to je to... e sad ce nekom biti mrsko zato što mu se nije cejf vozati sa njim i na svadbe i na poso i u lov, a pravom lovcu to nije problem...
došao sam do zaključka da 2 auta ne dolaze u obzir ako se ide ulov 1-2 puta tjedno...jednostavno prevelik trošak, jer se oba registriraju, kvare, troše i tako da zahebi priču o isplativosti...
a došao sam i do zaključka da mi netreba nikakav 4x4 za naše terene i stojim iza toga
nazime:
Meni trebaju 2 regana auta zato što i žena vozi.
Ako netko želi 1 auto za sve, onda mu je za to ovakav Ford ili sl. vozila super. Treba mi takav auto za luksuz i tu se ne gleda na 2-3 litre goriva ili 100 kn skuplji dio.
Žena vozi Megana, ja Cherokee i nama je tako dobro. Moj stari ima jedan auto, Grand Cherokee 4.0, i služi mu za sve. U lovu ga malo pripazi, ako treba opere ga poslije i njemu je super. Na autoputu dobro potegne, udoban je i ne troši previše.
Druga je stvar ako netko želi spušteni A6 za 200km/h po autoputu i s njim ne ide u lovište pa mu treba još jedno vozilo samo za lovište. Onda kupiš Nivu bez tabli i vozi. A opet, ako postoji mogućnost da te sa takvim autom zaustavi policija ili se desi neko sranje, ne daj Bože, jer doć s jednog kraja lovišta u drugo treba malo i po cesti, a vrag nikad ne spava, što onda?
jura23:
vw kombi vr6
jura23:
ilitiga transporter teaa
hao hao hao
nazime:
Vepar007, auto će ti sigurno valjat. Treba ga održavat, dijelova se nađe za svakakve pare, ako bude previše trošio ugradi plin( može se ugraditi boca umjesto tanka benzina, s tim da se napravi benzinski tank cca 20L, i ostane ti cijeli prtljažnik slobodan). To radi čovjek u Vrbovcu mislim.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju