Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Ford Maverick 2,4,1995 (= Nissan Terrano II)

<< < (9/11) > >>

nazime:

--- Citat: enigma - 30. 10. 2009. 16:15:41 ---je kolega tak sam i ja delal ali sad imam sa direktnim ubrizgavanjem i nemam mogučnosti prebacivanja na plin osim automatski!!!(ima skoro iste perfomanse ko i na benz manje troši plina nego stari sistemi ali ima ovu manu)

--- Kraj citata ---

Probaj ovak, daj kontakt, onda stisni gumbić na onom malom kockastom prekidaću od plina, drži ga i zaverglaj. Kad upališ auto onda ga pusti. Mora ići.
Ja na svom ne mogu tako, jer mi plin prebacuje na određenoj turaži, ali stari ima direktno ubrizgavanje i kod njega se može. Kad mu je riknula pumpa od benzina morao ga je paliti tako(jedino je tak i mogao), a sad ga stalno tako pali.

enigma:
Ovo je off topic pa posle obrišite ako treba !!!!
E vidiš ja sam na strom A6 imal ko ti(vi) da prebacuje na turaži pa sam kliknuo taj gubič plin /benz i palio bi ga na plin!
a na ovom(seat alhambra 20i) imam automatiku BRC i imam okrugli prekidač sa diodama koje pokazuju nivo plina u sredini gumbič za prebacivanje na benz sa plina i ne funkcionira na taj način ni nikako jedino moguče paljenje na benz!!!
A to sam i pitao kod ugrađivanja i majstor mi je rekao da ne postoji mogučnost paljenja na plin na  ovom mom sistemu BRC direktno ubrizgavanje plina!!!!
Pozdrav

nazime:
 dobro, taj sistem to ne može. Onda moraš kao i ja paziti da ne ostaneš bez benzina.

Expresica:

--- Citat: Macak - 30. 10. 2009. 14:46:50 ---Kolega Vepar je iz Njemacke, to se tamo isplati ugraditi u svakom slucaju i da menje vozi nego godisnje 10.000.

--- Kraj citata ---
Zasto se u Njemackoj to isplati na tako malo km ? Koliko kosta ugradnja plina u Svabiji ?

Harry P.:

--- Citat: Expresica - 30. 10. 2009. 21:01:57 ---Zasto se u Njemackoj to isplati na tako malo km ? Koliko kosta ugradnja plina u Svabiji ?

--- Kraj citata ---

Pola njemačke plaće iliti dvije prosječne hrvatske tj. 3 srpske ili ako ti je lakše 9 bosanskih plata  fre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju