Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Ford Maverick 2,4,1995 (= Nissan Terrano II)

<< < (2/11) > >>

nazime:

--- Citat: vepar007 - 28. 10. 2009. 09:32:03 ---2H
4H
2L

Zadnja spera automatska. Malo sam ga vec probao po terenu i sumi, iako jos nisam nabavio terenske gume zadovoljan sam..dobro cupa iznenadjen sam.

--- Kraj citata ---

Da nije  2H-4H-4L

--- Citat: Neno - 28. 10. 2009. 11:59:29 ---2,4 benzin 118 Ks?

Koliko to troši?

--- Kraj citata ---

Kad kupiš takav auto(mislim na aute koje kupiš za "specijalne namjene"), onda ne gledaš previše na 2-3 litre goriva više.
Bar ja tako razmišljam. Imam jednog diesela što troši 6L, i jednog benzinca sa plinom koji troši preko 25L plina, a za benzin ne znam jer nisam mjerio.

Neno:
"ebiga ako peglaš s njim s posla na posao svaki dan 60-ak kilometara onda gledaš.

File:
Neno u tome i je glavni problem što bi tribalo odvojit radno auto od paradnog i mislim da se ja nemogu zadovoljit nikad s jednim tj. nepostoji auto koje bi ja koristio u livu i svakodnevnom životu...

Mlad sam volim brze aute vozim relativno sportske aute i s njima nemožeš ni otić pasa prošetat a kamali u pravi lov...

Zato gledam rješit nekakvog terenca koji će moć trošit i 30 litara na 100 km ako ću tjedno s njim radit nekih 100 km onda to i nije strašno jer koliko štete napravimo na ovim civilnim autima guslanjem po lovištima isplativije je kupit drugi tj. radni auto  (dosta mi je spona krajnica,ramena,letvi volana itd.)

jura23:
file  ako misliš da sa polovnim na terenu nećeš imat kvarova grdno se varaš...

nazime:
Moglo bi se proć sa jednim autom, zašto ne? Pa ovaj Ford ti je super. Ako imaš 2 auta, točit ćeš oba, zar ne? Ovako točiš jedan i dođe ti na isto. Ok, troši malo više nego mali osobni auto, ali zato s njim možeš kud sa malim ne ideš. Malo ga pripaziš da ga baš ne uništiš u šumi i izgrebeš, a možeš s njim i na svadbu i na misu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju