Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
Ford Maverick 2,4,1995 (= Nissan Terrano II)
File:
--- Citat: jura23 - 28. 10. 2009. 20:00:27 ---file ako misliš da sa polovnim na terenu nećeš imat kvarova grdno se varaš...
--- Kraj citata ---
jura nadam se da si me krivo svatio...
Nisam ja reka da s polovnim nema kvarova nego da nemogu vozit audi A4 spušten s osamneskama,proširivačima i ostalim po lovištu nego da bi za to trebao nabavit auto koji je proizveden za tu namjenu i u tu namjenu ga koristit...
Inaće relativno se dosta kužim u mehaniku to mi je hobi a nekad bila amo reć i profesija jer sam radio kao vatrogasac koji kad nebi bilo požara rastavljali bi se FAP-ovi TAM-ovi pa čak i mečke. Nisam inžinjer u VW al znam osnov
Neno:
Čuj ja imam u familiji Merca C klasu staru četiri godine i Pejera starog dvanaest, po meni odlična kombinacija.
Međutim neke stvari se mjenjaju tako da če naj vjerovatnije Pajero na prodaju, na njegovo mjesto neki Samurai ili lada bez tabla i još jedan Golf V ili slično.
File:
Neno d4
To je ta kombinacija koju i ja želim znaći civilno dobro auto jer radim godišnje 40000+ km a za teren kakvu drdalinu koju ću vozit 1 ili2 puta tjedno i to je to...
Pa neću se valjda vozit svaki tjedan ZG-MA sa Ladom ili samuraiem po auto putu 100kmh pesi
nazime:
Znači, drndalina će biti parkirana pred lovačkim domom, vi dođete sa osobnim autom u dom i onda po lovištu drndalinom? Može i tako.
File:
ma može i u dvorištu pod uvjetom da je registrirana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju