Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

mitsubishi pajero 2,5 td sport

<< < (3/3)

PinzHunter:
izvini ako sam previdio, kakva mu je potrošnja?

krilaš:
Sile čestitam i da te auto uzdravlje služi.
Pozdrav Goran

sile:

--- Citat: PinzHunter - 14. 03. 2010. 19:38:09 ---izvini ako sam previdio, kakva mu je potrošnja?

--- Kraj citata ---
voli gorivo...
prosjek mi je mješovite vožnje 11-12 lit.maximalno ali... na autoputu ako ga držiš 130 km/h troši 13 litara..140 km/h- troši 14 litara .... ide max.160 km/h po satu i okretomjer je pred samim crvenim poljem..
ja imam zamjerku što pajero ima kratke brzine a pogotovo što nema 6.brzinu a kad je več tako mogli su mu napraviti dulji omjer prijenosa barem u 5.brzini... ovako se bespotrebno motor visoko vrti i naravno troši gorivo...

Neno:
Mogli su ali bi mjenjač s šest brzina bio nježniji, ako hoćeš duge brzine za auto put i udobnost onda radiš kompromise ili ti ga kupiš SUV.

sile:

--- Citat: Neno - 15. 03. 2010. 08:08:51 ---Mogli su ali bi mjenjač s šest brzina bio nježniji, ako hoćeš duge brzine za auto put i udobnost onda radiš kompromise ili ti ga kupiš SUV.

--- Kraj citata ---
ma jasno mi je to kao dobar dan...ali barem da su tu jebenu petu malo produžili... i na običnim međugradskim/selskim cestama mi ga je žao slušati kako se motor vrti bezveze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju