Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

mitsubishi pajero 2,5 td sport

<< < (2/3) > >>

kalnik:

--- Citat: sile - 09. 12. 2009. 18:30:11 ---...evo i "mog primjerka"...jučer sam ga tek preuzeo..
vozilo je inače iz dučana izašlo 15.11.2006 i sad ima 72000 km...teren nije vidio i perfektno je sačuvan

--- Kraj citata ---
Pozzz sile, daj malo opiši kaj ima ovaj krasni auto od pogona(brze,spore,blok. dif.). Prošlo je tri mjeseca, pa da čujemo malo utiske. zagi

sile:

--- Citat: kalnik - 13. 03. 2010. 18:31:10 ---
--- Citat: sile - 09. 12. 2009. 18:30:11 ---...evo i "mog primjerka"...jučer sam ga tek preuzeo..
vozilo je inače iz dučana izašlo 15.11.2006 i sad ima 72000 km...teren nije vidio i perfektno je sačuvan

--- Kraj citata ---
Pozzz sile, daj malo opiši kaj ima ovaj krasni auto od pogona(brze,spore,blok. dif.). Prošlo je tri mjeseca, pa da čujemo malo utiske. zagi

--- Kraj citata ---
haha... dobar si,,
pa čuj ...protjerivao sam ga i kroz visoki snjeg,,žitko slavonsko blato kamuflirano liščem itditd. vukli smo prikolice sa kukuruzom kroz šumske natopljene prosjeke kroz glato do pola kotača ali nigdje nisam trebao uključivati "četiri spore"... no nisu to ni bili neki zahtjevni tereni da bi bili vrijedni pomena...
ali opčenito..auto ulijeva osječaj moči tj.nezaustavljivosti

shandi:
 d4 Meni osobno, ova linija je nekako najljepša.

sile:

--- Citat: shandi - 13. 03. 2010. 19:58:51 --- d4 Meni osobno, ova linija je nekako najljepša.

--- Kraj citata ---
i meni je odmah legao u oko...nekako mi je najproporcionalniji.. visina/širina/dužina... ma baš je onako kako treba !!

HS-2000:
Auto je stvarno prava liga d4, stvarno pa i u SB.može naći dobrih strojeva...
Kolega sile neka te služi barem 50godina a posli ćeš vidjeti možda neki novi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju