Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac

Nissan patrol

<< < (6/6)

Goran:
Malo je tezak i bio bi bolji da je laksi ali kad gazis rijeke i pijesak onda je lakse. Vozio sam nedavno Frazer Island po plazi 120 km gore i toliko dole. Pogledaj na google Fraser Island pa vidi terene. Isli smo ko zmajevi sve od Rainbow Beach do sjevernog vrha nacionalnog parka. Nenadjebiv dozivljaj a ima sotine dinga okolo ali ne smije se  d7

SEJFO:

OPA BATO!!! zagi
ko nema NISSANA ne zna šta je propustio u životu.......ovo vam kaže čovjek sa iskustvom,, ( ;D ;D ;D ;D ;D)  koji je dosad sa Nissanom prešao cijelih 213 km.!!!!!!!!!!!!!!!

gorane oraspoložio si me ,,,svaka čast!!!!! zagi zagi zagi

PinzHunter:
u zadnjih mjesec dana sam gledao oko 10 patrola gr oko 89 do 92 godišta i svi su dobili "po glavi"

Goran:
Nista nije idealno za mene jos uvijek Toyota je broj 1 i to Landcruiser ali Patrol je do sada sluzio odlicno i obavljao svoj posao uglavnom sa loakocom. Nakon 10 sati voznje jos uvijek se osjecas dobro i ugodno a auto se ne napreze. Zao mi je sto ne mogu postaviti koji video sa lovackih 4WD avantura. Sambarhunter je isto imao nekoliko lijepih sa njegovim Prado-om. Nakon skoro 300.000 kom mislim da imam pravo na misljenje. Prije njega 175000 sa Landcruiserom.

PinzHunter:
u pravu si,samo šteta da im glave tako lako stradaju,super su to vozila,jaka,stabilna,šestaci ma pravi su samo da im je srce malo hladnije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju