Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Moj terenac
Nissan patrol
shandi:
Jel češ od ta dva slagati jedan?
valdop:
biti će tu i viška dijelova, al će raditi trgovina rezervnih djelova pic
Jedan:
--- Citat: valdop - 15. 03. 2010. 12:31:19 ---biti će tu i viška dijelova, al će raditi trgovina rezervnih djelova pic
--- Kraj citata ---
Važno je da se lova vrti, moraju i trgovci od nečeg živjeti. hao zagi
Goran:
Dobri moji kolege lovci. Moj Nissan patrol 4.5 l vec 12 godina dere planine i ravnice i pustinje po vrucini preko 40 i hladnoci planina i napravio je 295000 km i jos uvijek kradi ko sat. ( vecina voznje je offroad) Vozio Land Cruiser 4.2 TD prije i bio odlican ali i ovaj Patrol ST je fantastican i siguran auto za sve terene. Samo treba dobre i adekvatne gume. Bio bi bolji da je malo laksi ali svejedno dobije 860 km u komadu. Vuce, radi nosi divljac po haubi, bullbaru i penje se na prekrasna mjesta bez problema. Samo redovan servis i malo brige. Poredjenje sa Ladom je ludost bez iskustva i ikakve potpore! Brije Pajero svaki dan za dorucak.
Umjesto prepucavanja iskrena i realna iskustva a ne .....
2.8 TD kod nas imala policija i nije im bio dovoljno dobar jer su crkavali na vrucini ali 4.2 i 4.5 radi ko sat. Ocekujemo novi Renault motor pa kupujemo novoga. Toyota i Nissan su sigurno sampioni dokazani po citavom svijetu i na svim terenima.
Jedan:
Ovo me veseli! Ne znam doduše kako će se ponašati moj stari s motorom 2,5 ali dobro je znati da s podvozjem nebi trebalo biti problema! Hvala "Goran"-e! zagi
P.S. Moje spominjanje Lade Nive je rezultat zabrinutosti kako će se Patrol koji je mnogo veći i teži ponašati na terenu gdje sad Lada jako dobro savladava teren. Problem je što moj način lova i teren na kojem lovim nije baš za velika i teška vozila. (Land Rover Defender opremljen za pravi "Off road" i s vozačem koji je 4 puta bio prvak Hrvatske u toj disciplini - "poginuo" je na tom terenu prošle zime.)
Kad probam Patrolom proći većinu dionica koje sad prolazim Ladom javit ću vam rezultat.
Da se ne nadam boljim perfomansama - ne bih se danim patio u pripremanju svojeg novog ljubimca!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju