Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

Natjecanje u gađanju sa puškom risanicom

<< < (6/10) > >>

Huntercro:
otkaz - ne mogu jer ne mogu dobiti godišnji, ali dolazi moj favorit GT. Čuvam se za Mrkopalj, mada nada postoji

dean:
Ja sam na moru, idem u četvrtak, ali se nadam Mrkoplju...  d6  d7  2p

Hubert.ctg:
Nestrpljivo očekujem rezultate sa natjecanja na portalu, kao i poneku fotku kolege GT-a u ovoj temi.
Kako ste već mogli ponešto pročitati u temi "Utjecaj vjetra...", jučer je bilo poprilično toplo i vjetrovito na Grobniku. Mislim da su natjecateljice i natjecatelji, te nazočna publika i organizatori došli na svoje, te da će sličnih događanja na strelištu Kovačevo biti više u doglednoj budućnosti.
 bravooo , kako organizatorima, tako i najuspješnijim ekipama i pojedincima.

Kaligula:
Što se tiće same ideje takvog događanja kakvo je održano na Grobniku,svaka čast organizatorima i silnom trudu koji su uložili kako bismo se svi lijepo zabavili.
Da ima mjesta za neka poboljšanja i eliminaciju nekih ( po meni) loših elemenata,ima,ali u cjelini gledano,bilo je vrlo zabavno i poučno.
Nadam se da će se uskoro organizirati nešto slično,jer blo bi šteta da ostane na ovome.
Hrvatskoj kronično manjka takvih događanja.
Hvala lijepa Streljačkom Savezu Primorsko Goranske Županije i Gospodinu Rajku Samueli-Kačiću.
Hvala svima koji su nas dočekali,posluživali i pomagali nam tijekom natjecanja, koji su nam skuhali vrhunski grah i održali dobro raspoloženje tijekom cijelog natjecanja.

fulir:
daj te neke rezultate ! kak je bilo kako ste vi pucali ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju