Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

PRVA MEDALJA NA OLIMPIJADI PEKING 2008

<< < (4/5) > >>

medo:
Cestitam nasim strijelcima bez obzira na rezultat. d4
Samo ucestvovanje je velika stvar,a medalja samo bonus za zivce.
Ima nade za nas sport z1

blackpowder:
Nažalost Glasnović je u finalu ostao 5/6 i trebao je raspucavati za 5 mjesto kad su naši papci prekinuli prijenos da bi gledali vaterpolo. U međuvremenu mi je izgorio ekran od TV-a pa sad tražim na netu rezultate. U svakom slučaju Glasnoviću sve čestitke, pucao je protiv svjetske elite i dobro se držao! z1

Tihomir:

--- Citat: blackpowder - 10. 08. 2008. 14:51:13 ---Nažalost Glasnović je u finalu ostao 5/6 i trebao je raspucavati za 5 mjesto kad su naši papci prekinuli prijenos da bi gledali vaterpolo. U međuvremenu mi je izgorio ekran od TV-a pa sad tražim na netu rezultate. U svakom slučaju Glasnoviću sve čestitke, pucao je protiv svjetske elite i dobro se držao! z1

--- Kraj citata ---

Izgorio ekran,nemaš baš sreče,a da nije od neke kugle iz kojeg tvojeg aparata ččč
 ;D

blackpowder:
ma kakvi jednostavno zamrčio - ima tona nema slike. Imam ja drugi ali ga nemogu prenijeti pored kase s oružjem u hodniku, muku ti ježovu! z6

SEJFO:
 Pozdrav!!!
Ja sam gledao momka do kraja. Onaj ninđža (sudija) mu je sjebo 1 pogodak  rekao mu da puca pa ponavljao tj, uništio mu koncentraciju- i promašio. On je tamo najmlađi -mislim i sigurno je perspektivan a i peto mjest je uspjeh.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju