Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi
PRVA MEDALJA NA OLIMPIJADI PEKING 2008
medo:
Cestitam nasim strijelcima bez obzira na rezultat. d4
Samo ucestvovanje je velika stvar,a medalja samo bonus za zivce.
Ima nade za nas sport z1
blackpowder:
Nažalost Glasnović je u finalu ostao 5/6 i trebao je raspucavati za 5 mjesto kad su naši papci prekinuli prijenos da bi gledali vaterpolo. U međuvremenu mi je izgorio ekran od TV-a pa sad tražim na netu rezultate. U svakom slučaju Glasnoviću sve čestitke, pucao je protiv svjetske elite i dobro se držao! z1
Tihomir:
--- Citat: blackpowder - 10. 08. 2008. 14:51:13 ---Nažalost Glasnović je u finalu ostao 5/6 i trebao je raspucavati za 5 mjesto kad su naši papci prekinuli prijenos da bi gledali vaterpolo. U međuvremenu mi je izgorio ekran od TV-a pa sad tražim na netu rezultate. U svakom slučaju Glasnoviću sve čestitke, pucao je protiv svjetske elite i dobro se držao! z1
--- Kraj citata ---
Izgorio ekran,nemaš baš sreče,a da nije od neke kugle iz kojeg tvojeg aparata ččč
;D
blackpowder:
ma kakvi jednostavno zamrčio - ima tona nema slike. Imam ja drugi ali ga nemogu prenijeti pored kase s oružjem u hodniku, muku ti ježovu! z6
SEJFO:
Pozdrav!!!
Ja sam gledao momka do kraja. Onaj ninđža (sudija) mu je sjebo 1 pogodak rekao mu da puca pa ponavljao tj, uništio mu koncentraciju- i promašio. On je tamo najmlađi -mislim i sigurno je perspektivan a i peto mjest je uspjeh.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju