Streljaštvo > Natjecanja .:. Treninzi

PRVA MEDALJA NA OLIMPIJADI PEKING 2008

<< < (5/5)

dean:
Pejčić: 'Ni nakon ove bronce ne očekujem sponzore'
A pored nje su na presici sjedili Mateša i Vrdoljak. Mala ima muda i svaka joj čast, a kako samo njih dvojicu nije sram?! Dajmo im malo vremena, možda nekaj smisle.

blackpowder:
mateša i vrdoljak imaju obraz ko đon! Posebno Vrdoljak koji je prodao riječku kandidaturu za mediteranske igre i to na sam dan prezentacije kako bi dobio arapske glasove za svoj ulazak u međunarodni olimpijski komitet (doživotna sinekura sa plaćom u rangu predsjednika manje države). da ima obzira zaobilazio bi riječke sportaše u širokom luku. :pferd:

fazan:
Vrdoljak od uvijek glasi za velikog režisera.

oliverl:

--- Citat: blackpowder - 09. 08. 2008. 15:57:01 ---
--- Citat: oliverl - 09. 08. 2008. 10:06:14 ---Upravo čuo i vidio, čestitke na medalji  z1 , ali ako mi netko može pojasniti sistem bodovanja.
Na http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/SH/C74A/SHW101101.shtml sam gledao rezultate i nije mi jasno ono pod "Final shots" od 10,6  pa do 10,1, ukupno 101,9 za našu Snježanu!

--- Kraj citata ---

Streljačka meta ima 10 krugova. U kvalifikacijama pogodci se ocijenjuju cijelim brojevima od 1-10 (zavisno od pogotka). Ukoliko pogodak dira krug koji se boduje više racuna se viši krug. nakon kvalifikacija 8 prvoplasiranih puca finale. U finalu je dozvoljeno navijanje publike i prilično je stresno za strijelce. puca se metak po metak na zapovijed suca svih 8 finalista a poslije hica sudac naglas čita ocjenu pogotka što publika burno komentira. Pogoci se u finalu ocjenjuju na decimalu i pribrajaju se rezultatu postignutom u kvalifikacijama.  Meč za žene puca se 40 hitaca po metak u metu i max. rezultat bez finala je 400 (40x10). za ekipni plasman zbrajaju se samo rezultati postignuti u kvalifikacijama.

--- Kraj citata ---

Thanx,  sada ima smisla  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju