Lovna kinologija > Nelovne pasmine
DOGO ARGENTINO
jo:
Kolega dobro si sam sve rekao što se tiče "dogača":
-da se i vani dogoi polako takmiče u lovu na d.s. -npr. u Bugarskoj ,dali legalno ili ne to još neznam,nažalost.ISTO tako i kod nas dečki koji su vidjeli dogoa u akciji polako i vjerojatno potajno idu u lov sa njima ,i nema još hvala Bogu nitko ozlijeđen.
Još nije
-da doživiš ili čuješ dogoa u napadu imaš sve šanse da napuniš nogavicu jel ja sam to doživio
Pa nisam ti ja kriv što si se usro u gače
-što naši lovački kinolozi nisu isto vidjeli tu pasminu na djelu to je njihov propust
pretjeruješ
-kada budeš u živo vidio lov sa dogačom
a gdje si ti vidio lov sa dogačom UŽIVO
priznat je kao LOVAČKI PAS
a gdje to ?
ovo je zadnje da se javljam na ovu temu, nek ti je sa srećom u lovu na DS tebi i tvojem dogaču
Deda M:
eto mene opet mali moj prijatelju JO -KAO ŠTO VIDIM GRIZEŠ a nemaš još prave zube da ugrizeš.to ti je onako ,malo šale Pričaš o nećemu što nisi vidio i doživio za razliku od tebe -moj lovac JA sam ti ranije napisao da sam IMAO dogoa 14 godina -ato je jako puno ,opčenito za psa i NISAM se ja usro u gače ,nego lik poput tebe koji nije imao pojma na šta se namjerio.žELIO JE VIDJETI nešto , apa je i vidio i rekao da je umro od straha skoro i od onda se ponašao drugačije.NEželim se sa tobom prepucavati u tvom stilu -ali neču dozvoliti da neko tko nezna pasminu govori gluposti o njoj.DA si vidio raniji članak malo bolje ,vidičeš daja prije nisam bio lovac pa nažalost nisam mogao isprobati svojeg psa .I žao mi je ali.......Nisi mi odgovorio dali si imao ili imaš psa.AKO nemaš -nabavi si ga pa nečeš razmišljati o ubijanju psa -lovačkog u šumi jel kako je rekao kolega nije pas kriv ako je zgibao u šumu NEČEMO više voditi rat nas dva a ako te zanima nešto o psima možemo to ali privatno JAVI se privatno pa se čujemo -možda i vidimo ,ako nisi preko grane -a ako jesi opet nema veze Laka ti noč i neka je tebi dobra kob a o psima čemo privat-ako hočeš. POZDRAV od starog pasoljubca i štovatelja dodača -DEDA M..... z14
jo:
Rekao sam da ne ću više s tobom raspravljati o dogaču tj. o nelovnim pasminama pasa, ja bi ih nazvao krvoločnim psima, no nema veze, na mom su dvorištu četiri lovačkapsa
Daj mi molim te odgovori na ona pitanja u prijašnjem postu i ostavljam te na miru da sanjaš o dogačima, i nemoj se krivo potpisivati ispod svojih odgovora - DOBRA VAM KOB OVAJ VIKEND - DADA M i nauči se da to nisu dodači več dogači - POZDRAV od starog pasoljubca i štovatelja dodača -DEDA M.....
Laka noć i tebi dada ili deda M
Deda M:
Dobar ti dan JO- VIDIM KAKO SI NAPALJEN NA MOJE PRAVOPISNE POGREŠKE- pa ću ti ukratko odgovoriti JA mislim da malo greški imam ali to je sve za ljude.TVOJE eventualne greške ja nisam brojio a neču ti ni dalje.JA sam na forumu vrlo kratko ,a i na pisanju ovih postova -nisam daktilograf i ako mi jedno slovo krivo ode nema ljutnje.Več par puta sam naglasio da sam B I O vlasnik dogača-dogo argentinca punih 14 godina te sam sa vama podjelio stavove i mišljenje o toj pasmini -i ništa više.Isto tako sam napisao da sam stari amater kinolog -za svoju dušu jel prije nisam razmišljao o lovačkim pasminama,sve dok nisam upoznao njega kojeg sam imao toliko dugo -do kraja.Isto tako sam ti ponudio -prijateljski da poričamo o psima i vrstama za lov-pogon ati izgleda odbijaš Čak sam predložio jednom i piče ,kavu ako nisi daleko od Zg jer bi volio viditi pse koje TI imaš.JA volim sve pse svaku pasminu na svoj način bez obzira jeli lovački ili kučni pas.Zato ne moraš ovako da velim ,režati na mene što sam napisao svoje mišljenje o rasi koju sam imao ,i imam neka iskustva koja vi ostali nemate.Ujedno ne želim imati u vama mlađim kolegama-lovcima neprijateje-dapače bi volio naučiti od vas koji lovite neke godine.Ako si me shvatio javi se kao prijatelj,kolega koji če mi pomoči da savladam temulov a ne da se svađamo po tiho kao sada mi o pasmini koja nije kod nas prinata službeno da može iči u lov .I na kraju priče ja sam,jesam i biču i dalje branitelj pasmine koju sam imao ,možda opet imati ,i neču loviti sa njom kad nije priznata kao ostale-ali tebi na znanje da spadaju u II grupu tj. u dogolike pse i priznati od F.C.I -a to ti je svjetska kinološka organizacija i ako su je oni priznali kao takvu onda moramo i mi ostali.Opet ču TEBI i OSTALIM kolegama lovcima poželjeti - DOBRA VAM KOB ,i ovaj vikend a mi možemo mišljenja razmjeniti preko privatnih stranica,poruka ili na telefon ukoliko želiš-bilo bi mi drago .Pozdrav od DEDE M......-jel ja i jesam i deda i to mi je na čast i diku
Cuvitar:
Deda M just z10
Pametnome dosta! pljus
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju