Lovna kinologija > Nelovne pasmine

Mješanci

<< < (4/22) > >>

Viktor:
Istina i men se svičaju ali ne treba kad ima top čistokrvne robe.
Ovi bullygreyhound su nešto što me je oduševilo na lisicu i malo im koja pobjegne.

Pozdrav Viktor

lovacpd:
Ljudi, sve stoji, mogu biti strasni lovni psi, jedan period 93-2000 sam lovio  sa VUCKOM mjesancem braka i ko zna koga, odgovorno tvrdim da nisam imao boljeg psa za lov zeca i vrlo tesko da cu imati. Srnu nije htio ni da pogleda a isto bez neke strasne obuke.Ali....
Cim se moglo,tj vec 96 sam nabavio rasne pse, i nakon sto je vucko uginuo, samo rasni psi,dolaze u obzir. Da, nisam dozvolio da pari i jednu kuju, a bilo je ljudi koji su dovodili kuje na parenje, od brakovki, do balkanki....ma sve i svasta...a sve zato sto su lijeni da obucavaju pse, a on je bio super radnik...
Toliko od mene za jutros

shaga:
Moj istarski kratkodlaki gonic je na CAC izlozbi u nedjelju u Kotoru osvojio BOB i CAC a u subotu na otvaranju lova gonio je 6-7 sati!!!
Ljudi moji KRV JE KRV
Nema potrebe praviti mjesance jer nema srece od toga!!!

dean:

--- Citat: shaga - 02. 10. 2007. 13:15:08 ---Moj istarski kratkodlaki gonic je na CAC izlozbi u nedjelju u Kotoru osvojio BOB i CAC a u subotu na otvaranju lova gonio je 6-7 sati!!!
Ljudi moji KRV JE KRV
Nema potrebe praviti mjesance jer nema srece od toga!!!

--- Kraj citata ---
Potpisujem! Imamo autohtone pse koji su nam ponos i blago! A križati ih, umjesto pročistiti krv, pravog lovca ne bi smjelo usrečiti. Ostaviti u uzgoju samo ono kaj valja, kako u radu tako i u izgledu i od njih napraviti pse na kojima će nam cijeli svijet zavidjeti.

shaga:

[/quote]
Potpisujem! Imamo autohtone pse koji su nam ponos i blago! A križati ih, umjesto pročistiti krv, pravog lovca ne bi smjelo usrečiti. Ostaviti u uzgoju samo ono kaj valja, kako u radu tako i u izgledu i od njih napraviti pse na kojima će nam cijeli svijet zavidjeti.
[/quote]
 z10 Pa naravno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju