Lovna kinologija > Nelovne pasmine
Mješanci
shaga:
--- Citat: dean - 12. 11. 2007. 11:18:12 ---Ne misliš li da si mogao isto postič samo sa jednom rasom i dovesti je do savšenstvač Tj. napraviti psa po svojoj mjerič
--- Kraj citata ---
U svakom leglu (priznate rase)imamo 5-6-7... stenadi.
Od njih samo 3 u najboljem slucaju bice vrhunski po svim karakteristikama.Ostali ce uvijek ali uvijek imati nedostatke ili u izgledu ili u radu.
Isto tako kod mjesanaca u svakom "kukolju" ima "zita".Ti si Nikola potrefio na "zito"!!!
Nikola Vojinovic:
Kod mene nema kukolja u zitu! U leglu od 4 steneta, 4 su krenula na svinju do svojih 6 meseci!
stankosi:
--- Citat: Nikola Vojinovic - 12. 11. 2007. 21:34:00 ---Kod mene nema kukolja u zitu! U leglu od 4 steneta, 4 su krenula na svinju do svojih 6 meseci!
--- Kraj citata ---
Nikola,izvini ako sam te pogreno razumeo...Koje su rase stenci sa slikečDosta mi lice na Srpske trobojne gonice,i siguran sam da ima veliki procenat krvi od trobojaca u njima.
Pozdrav!
Nikola Vojinovic:
Desno je majka (dobijena od balkanke i posavca), levo je stene, dobijeno od nje i kera sa slike Aga, inace prodao ga je drugar na prolece za 4 000 eura grcima...
panj:
Ako taj pas donosi saderane (očiščene) svinje na vrata i ja bi za njega dao 4000 eura. Za te novce možeš kupiti 30 čistokrvni štenaca sa rodovnicama bar 10 nakon obuke bit će vrhunski 15 dobri i 5 loši. Cijena je više nego paprena meni osobno i sumnjiva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju