Lovna kinologija > Nelovne pasmine
Mješanci
medo:
Takve obicno kupuju uzgajivaci zbog genetike,a ne zbog lova. U RH je prije par mj. prodan svinjar u Francusku za nevjerojatnih 15200 Eura :o
draganco:
Ma zasto nebi bilo tacnoč Kinolozi i Lovci su ti cudna sorta kao i Golubari.Kad nesto vredi ne zale za to novce.
shaga:
--- Citat: medo - 09. 12. 2007. 17:11:41 ---Takve obicno kupuju uzgajivaci zbog genetike,a ne zbog lova. U RH je prije par mj. prodan svinjar u Francusku za nevjerojatnih 15200 Eura :o
--- Kraj citata ---
Medo druze pa nemoj i ti!!!
Kakav gen....pa taj njegov gen mozda se pojavi tek u trcem koljenu a do tada ces uzgajati (ma moram reci) DODz-ove(domace obicne dzukele) i ko zna oces li od toliko stenaca potrfiti na GOSPODINA PRAVOG..........
medo:
--- Citat: shaga - 09. 12. 2007. 19:52:04 ---
--- Citat: medo - 09. 12. 2007. 17:11:41 ---Takve obicno kupuju uzgajivaci zbog genetike,a ne zbog lova. U RH je prije par mj. prodan svinjar u Francusku za nevjerojatnih 15200 Eura :o
--- Kraj citata ---
Kakav gen....pa taj njegov gen mozda se pojavi tek u trcem koljenu a do tada ces uzgajati (ma moram reci) DODz-ove(domace obicne dzukele) i ko zna oces li od toliko stenaca potrfiti na GOSPODINA PRAVOG..........
--- Kraj citata ---
O genetici ne bih ali kroz svoj staz znam da su od pravih roditelja i stenci bolji. Ako imas isti par pasa koji daju stence ti stenci ce isti biti nakon 1. i 3. puta.
Ja nikad ne bih dao tolike novce za psa i preko 2000Eura ne bi smjeli ici.
Evo pogledajte pse od nasih uzgajivaca ili npr. Nikole. Lijepi su i vjerojatno ce vecina biti dobra i u lovu. Nema tu garancije 100% ali to je tako ;)
shaga:
--- Citat: medo - 09. 12. 2007. 20:28:58 ---
--- Citat: shaga - 09. 12. 2007. 19:52:04 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
O genetici ne bih ali kroz svoj staz znam da su od pravih roditelja i stenci bolji. Ako imas isti par pasa koji daju stence ti stenci ce isti biti nakon 1. i 3. puta.
Ja nikad ne bih dao tolike novce za psa i preko 2000Eura ne bi smjeli ici.
Evo pogledajte pse od nasih uzgajivaca ili npr. Nikole. Lijepi su i vjerojatno ce vecina biti dobra i u lovu. Nema tu garancije 100% ali to je tako ;)
--- Kraj citata ---
OK!
Naravno nemoj misliti da i ja nesto mnogo znam o genetici (odnosno ne znam skoro nista) ali ono sto sam rekao je iz nekog mog iskustva (koliko god da je, a ipak nije malo).
Od pravih roditelja i stenci bolji, to se slazemo!
POZ z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju