Lovna kinologija > Nelovne pasmine
Mješanci
Anni:
citam ovo i ne mogu da se ne umijesam...
kako ti Nikola pricas ko da nema ni jedne jedine pasmine koja je dobra na DS osim tvoje famozne mjesavine ččč osim toga te pasmine koje ti mjesas se neko jako potrudio da uzgoji u cistoj krvi.... i zar kod tebe niko ne kontrolira s cim se lovičč
i sto radis sa stencima koji nisu dobrič ili odmah bude "prirodna selekcija"č u gater pa ko prezivičč
Nikola Vojinovic:
--- Citat: Anni - 11. 12. 2007. 22:52:34 ---citam ovo i ne mogu da se ne umijesam...
kako ti Nikola pricas ko da nema ni jedne jedine pasmine koja je dobra na DS osim tvoje famozne mjesavine ččč osim toga te pasmine koje ti mjesas se neko jako potrudio da uzgoji u cistoj krvi.... i zar kod tebe niko ne kontrolira s cim se lovičč
i sto radis sa stencima koji nisu dobrič ili odmah bude "prirodna selekcija"č u gater pa ko prezivičč
--- Kraj citata ---
Nijedna od rasa ne zadovoljava moje kriterijume, i kao sto se neko mucio da takve kerove stvori, tako se i ja trudim da stvorim psa po meri i mojim potrebama... ja iz postojecih rasa pravim sta mi treba, mislim da su sve nase rase iskvarene tako sto odgajivaci nisu vodili racuna o radnosti kerova koje pare... ne dozvoljavam da ker strada u gateru, kao sto sam reko kerove vodim u gater sa ne previse mekom ili sa ne previse ostrom svinjom... imam svoje metode, ne mogu sve da ih obrazlozim i mislim da je najbolje da svako proba da napravi tako nesto, onda mozemo da razgovaramo... kerovi koji se lose pokazu na svinju(mada ih je malo) zavrse kao kucni ljubimci kod nekog od drugara koji nije lovac... imam mozda malo godina, ali uz kerove sam odrastao, uglavnom bretone i gonice, a takodje imam mlade drugare koji su spremni da probaju nesto novo, trenutno imam ekipu od oko 12 lovaca, koji standardno idu zajedno u lov, od toga nas sestorica cuvamo 21 gonica! + 5 pticara(bretoni,poenter i nemci)...
Ja smatram da smo na dobrom putu da dobijemo "cistog" kera za lov svinje! ;)
Nikola Vojinovic:
Meni se svidjaju, mada mi nije toliko vazan izgled!
panj:
--- Citat: shaga - 11. 12. 2007. 21:39:57 ---
--- Citat: Nikola Vojinovic - 11. 12. 2007. 16:17:55 ---Evo nesto ovako npr.
--- Kraj citata ---
Pogledajte boju nosne pecurke ovom stenetu krjnje lijevi.
E sada pogledajte u svim mogucim standardima na svijetu koje su nedopustive greske kod pasa..............
P.S. radi se o slici stenaca sa predhodne strane
--- Kraj citata ---
Mislim da Nikoli nije bitno dali je njuška crna več šta je ta njuška u stanju odradit u lovu.
shaga:
--- Citat: panj - 16. 12. 2007. 02:13:02 ---
--- Citat: shaga - 11. 12. 2007. 21:39:57 ---
--- Citat: Nikola Vojinovic - 11. 12. 2007. 16:17:55 ---Evo nesto ovako npr.
--- Kraj citata ---
Pogledajte boju nosne pecurke ovom stenetu krjnje lijevi.
E sada pogledajte u svim mogucim standardima na svijetu koje su nedopustive greske kod pasa..............
P.S. radi se o slici stenaca sa predhodne strane
--- Kraj citata ---
Mislim da Nikoli nije bitno dali je njuška crna več šta je ta njuška u stanju odradit u lovu.
--- Kraj citata ---
MISLIM DA SAM JA SVOJE MISLJENJE REKAO O SVEMU OVOME I VISE SE NECI UKLJUCIVATI U OVU TEMU POSTO SE IZGLEDA SAMO VRTIMO U KRUG!!!
P.S.Panj rekao sam da pokusas da nadjes sta pise o bjelim pecurkama...........Pa to je sakacenje psa.Tome stenetu je bijela pecurka ,drugome hvali nesto drugo,trecem nesto trece, ........nemojmo se igrati Dr MENGELA
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju