Lovna kinologija > Nelovne pasmine
nelovne pasmine ; šarplaninac
uskok:
zelenadolina
Jako lijepi psi i kompletno prestavljanje šarplaninca...
Imam osijecaj da je kod Vas taj šarplaninac onaj stari ovcarski pas svima poznat po svojim osobinama.
Kazem jako lijepo i sve najbolje zagi
zelenadolina:
Hvala Uskok ,ovi psi žive sa stadom od svojih prvih koraka,prvo što su vidjeli poslije svoje mame su ovce,i ovo su pravi ovčarski psi u pravom smislu riječi,nisu to oni šarci kakve su ljudi navikli gledati :debeli lanac,iskeženi zubi i histerično lajanje,ovi psi su jako dobri za ljude i nikad ih ne vežemo jer štala sa ovcama je na osami uz rub šume i vuk je stalno prisutan,ali dok su ovce na paši oni su sasvim drugačiji tad se može vidjeti kako reagiraju na razne posjetioce,nema diranja i prilaženja ovcama,pogotovo sad kad su janjci osjetljivi.Pozdrav.
zelenadolina:
Kolega PinzHunter je napisao jedan post i u njemu ima prilog o uzgajivaču iz Bihaća,ne znajući kolega Pinz... i u dobroj namjeri da osvježi ovu temu stavlja taj prilog sa balkan kinologi,a na njemu taj mali iz Bihaća stavlja slike dviju kuja koje nisu njegove, i on to nikad ne može i neće imati a to su Gala od Kef,i Meca od Kef, koje on predstavlja kao svoje,taj bezobrazluk je nevjerovatan kod tog malog i taj mali nikad neće napredovati u kinologiji,vrlo brzo će nestati iz kinološkog svijeta.Još jednom se ispričavam kolegi PinzHunteru jer on nema nikakve veze sa ovim.
Deda M:
Kolega Z.Dolina vidim da te muče tuđi psi ,kvaliteta i lažno predstavljanje pasa,rase koju ti imaš.Daj se malo sredi i saberi.kaj te briga kaj neko drugi sam sebi laže i uveličava ono kaj nema.Jel ti imaš svoje pse-IMAŠ-jesi zadovoljan-jesi-MA BOLI TE BRIGA ZA TUÐE ,imaj ti kvalitetu pa če to ljudi isami uvidjeti,zar ne.Zamaraš se bez veze sa nepotrebnim glupostima.Snagu troši na još višu stepenicu-da imaŠ JOŠ BOLJE PSE A ZA DRUGO ZABORAVI-to ti je moj prijateljski savjet-budi objektivan i pusti da drugi ocjenjuju pse,oni koji poznaju pasminu a ne da moraš sam hvaliti svoje pse-ima sudaca i ljudi koji dobro vide i poznaju šaronje-pozdrav DEDA M... zagi i z1
zelenadolina:
Deda M. hvala ti na savjetu,ali postoje u kinologiji neka pravila,ja nemam pse za komercijalu i ne hvalim to što imam ,takvi su kakvi su ,tim psima ne treba suditi neko sa ovog foruma ,tema je tu da se nađe neko ko drži ovčarske pse na ovakav način ,ne zamaram se glupostima nego ,nego sprečavam reklamiranje nekog trgovca tuđim trudom na temi koju sam ja postavio ,i imam puno pravo ovako reagirati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju