Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

Izrada puukko noža

<< < (5/9) > >>

magwin:
odličan rad Danijel!  bravooo

a ova gotova mikarta već ima odličnu armaturu tako da nema potrebe za pravljenjem mase.

Pinia:
Svaka čast na izradi  1liga Imam samo malu kritiku u vezi informiranja nas potencijalne kupce kao npr. Niti se zna cijena,niti sta imas na lageru sto bi se moglo odmah kupit,dali moze po narudzbi i koliko se ceka itd. Na tvojoj stranici isto jako slabo takvih informacija. Nemoj se ljutit ako sam te sad mozda uvrijedio. Dali imas negdje izlozeno pa da se moze pogledat i odmah kupit? Da znam takve stvari bi mozda vec i razmisljao o kupnji ali da cu ja molit kao kupac osnovne informacije to se nece desit. Pozdrav i nemoj se ljutit ako sam potaknuo temu koju dosta njih izbjegava kad nude svoje proizvode zagi

danijel:

--- Citat: Pinia - 23. 05. 2016. 17:14:45 ---Svaka čast na izradi  1liga Imam samo malu kritiku u vezi informiranja nas potencijalne kupce kao npr. Niti se zna cijena,niti sta imas na lageru sto bi se moglo odmah kupit,dali moze po narudzbi i koliko se ceka itd. Na tvojoj stranici isto jako slabo takvih informacija. Nemoj se ljutit ako sam te sad mozda uvrijedio. Dali imas negdje izlozeno pa da se moze pogledat i odmah kupit? Da znam takve stvari bi mozda vec i razmisljao o kupnji ali da cu ja molit kao kupac osnovne informacije to se nece desit. Pozdrav i nemoj se ljutit ako sam potaknuo temu koju dosta njih izbjegava kad nude svoje proizvode zagi

--- Kraj citata ---

Krivo ste shvatili kolega,ja sam tu na forumu iz razloga sto sam lovac,pa tako ponekad stavim koju sliku mojih radova,uopce ne ciljam potencijalne kupce.
Ovu temu sam zapoceo tek toliko da ljudi vide otprilike kak tece izrada noza posto mi se cini da mnogi neznaju a zanima ih.
Za prodat nemam nista niti uzimam narudbe...
 zagi

tisler:
Danijele noz je odlican,uostalom kao i svi tvoji radovi.

PS.Kuda ide ovaj svet?,neki "majstori"sanjaju o narudzbama i sami sebi pricaju bajke a ti ne primas narudzbe a imas potencijalne kupce.

Pinia:
Danijele hvala na odgovoru. Tisler?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju