Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
Ne poklanjanje noževa praznovjerje ili?
perop:
Nisam znao za ovaj lijep običaj. Vjerojatno je i točan jer će se prijateljstvo lako prekinuti ako se zdipi nož od prijatelja bez novčića a on kasnije primjeti da je nož bez njegovog znanja promijenio vlasnika. Inače sam za noževe najviše novčića poklonio Kamenečkom i njemu sličnima.
Zarko:
Pozdrav,ja sam od prijatelja dobio noz na poklon,zahtevao je da mu dam nesto simbolicno,isto je razlog da se ne prereze prijateljstvo,mada do tada nisam znao za to zagi
imenjak:
--- Citat: perop - 23. 06. 2009. 12:45:22 ---Nisam znao za ovaj lijep običaj. Vjerojatno je i točan jer će se prijateljstvo lako prekinuti ako se zdipi nož od prijatelja bez novčića a on kasnije primjeti da je nož bez njegovog znanja promijenio vlasnika. Inače sam za noževe najviše novčića poklonio Kamenečkom i njemu sličnima.
--- Kraj citata ---
Meni je prije dvije godine neko poslije lova zdipio nož (i opasač), ali ne mogu skužiti tko, i sada sam sa svima koji su bili tu dobar.
Zna li neko kada puca to prijateljstvo, nakon godinu, dvije, ... pet? ;D
Harry P.:
Prijateljstvo puca kada otkriješ tko ti je poplašio nož mad
imenjak:
--- Citat: Harry P. - 23. 06. 2009. 22:18:06 ---Prijateljstvo puca kada otkriješ tko ti je poplašio nož mad
--- Kraj citata ---
.ebi ga znam i ja tako.
Fata je rekla Muji: "Čim si mi skinuo gaće znala sam da ćeš me je...!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju