Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
titanijum:
..Lep rad našeg kolege.Volim kada noževima vratimo dušu.Imao sam mnogo restauracija , i znam koliko je to teško." Dignuti dete iz postelje i vratiti ga u život" .Mi smo lekari na svoj način.Ko dobro poznaje materiju- zna o čemu se radi, ko ne - nikom ništa.
Sve u svemu drago mi je da i prijatelj zadovoljan.Pa , neka je obojici sa srećom. zagi
danijel:
moj favorit kad se radi o kovanim lovačkim noževima, Claudio Sobral, Argentina. Kad narastem priuštit ću si jednog ;D
tisler:
Ako imas 120e vec si narastao,mogu da napravim isti takav.
jjukic:
To je super i van kategorije ali djelo vrhunskog profesionalca ali ja imam čast da predstavim djelo čovjeka koji je tek ušao u taj hobi i po meni ima izniman talent i počeo je s skupljanjem potrebitog alata i uhvatio se pravog kovačkog posla i otkiva i radi meni prekrasne noževe a ovo sam mu uvalio da usput nešto napravi. Dakle Magwin, hvataj se mobitela i uredi stol za prezentaciju (mislim nije da sugeriram ali treba ti; cjepanica, krpa i cvijet ;D ;D) i pokaži pa neka kolege forumaši daju svoj sud! zagi
jjukic:
Tišler Vama svaka čast, skidam kapu, zaista su Vam vrhunski radovi, gledao sam i po drugim forumima ali ovdje nemojte o tako niskoj cijeni, bojim se da će te se odmah nekima zamjerit z14 zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju