Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (242/254) > >>

danijel:

--- Citat: tisler - 25. 11. 2016. 18:08:57 ---Ako imas 120e vec si narastao,mogu da napravim isti takav.

--- Kraj citata ---

P.M. $ent!
 ;D

magwin:

--- Citat: jjukic - 25. 11. 2016. 18:13:55 ---To je super i van kategorije ali djelo vrhunskog profesionalca ali ja imam čast da predstavim djelo čovjeka koji je tek ušao u taj hobi i po meni ima izniman talent i počeo je s skupljanjem potrebitog alata i uhvatio se pravog kovačkog posla i otkiva i radi meni prekrasne noževe a ovo sam mu uvalio da usput nešto napravi. Dakle Magwin, hvataj se mobitela i uredi stol za prezentaciju (mislim nije da sugeriram ali treba ti; cjepanica, krpa i cvijet  ;D ;D) i pokaži pa neka kolege forumaši daju svoj sud!  zagi

--- Kraj citata ---

polako...  z14

titanijum:
Jako lep rad.Vidi se prava umetnost i vrhunsko umeće majstora.Sve čestitke i s moje strane  zagi
Sigurno će pasti jedan takav.
Može li se znati sastav noža.Koji su čelici u pitanju ? Hvala... zagi

ivod:

--- Citat: jjukic - 25. 11. 2016. 18:13:55 ---To je super i van kategorije ali djelo vrhunskog profesionalca ali ja imam čast da predstavim djelo čovjeka koji je tek ušao u taj hobi i po meni ima izniman talent i počeo je s skupljanjem potrebitog alata i uhvatio se pravog kovačkog posla i otkiva i radi meni prekrasne noževe a ovo sam mu uvalio da usput nešto napravi. Dakle Magwin, hvataj se mobitela i uredi stol za prezentaciju (mislim nije da sugeriram ali treba ti; cjepanica, krpa i cvijet  ;D ;D) i pokaži pa neka kolege forumaši daju svoj sud!  zagi

--- Kraj citata ---

Ah, kolega Jukiću, malo kasnite s predstavljanjem...
Već duže vrijeme, na jednom nožarskom forumu, pratim početke kolege Magwina. Talentiran je, sistematičan i pedantan, te ima tu "inženjersku" crtu, neophodnu za slične hobije. Samo naprijed, kolega Magwine !

Ritski lovac:
Narucih sebibjedan ovakav . Ruski majstor.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju