Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (42/254) > >>

Huntercro:
Max tvoj poklon radi skoro svaku noć. malo sam ga popravio na vodeni brus i na kaiš sa pastom asjjjjjjjjjjjjjjjjjjoooooooooooooooooooojjj ala radi. Max  z10 z10 z10

Max011:
@Fly
Mrkonjić grad je bio poznat po gildi-cehu-esnafu kovača koji su radili sve od oružija, alata do mlinova za kafu a danas ih ima verovatno kao prstiju na jednoj ruci. Kose kovanice za košenje livada iz Mrkonjića su bile čuvene i kod tog teškog fizičkog posla (kosilo se 12 sati) ako nemaš dobru alatku na kraju dana si bolestan čovek. O čakijama neću ni da pričam gde ste videli Muju i Hasu  bez čakije :) da skratim priču i zaključim nekad se govorilo :ebeš zemlju koja Bosne nema ;D ;D ;D ;D
@ Huntercro
Drago mi je da te dobro služi ;D ;D

shandi:
ovaj je star,koliko i ja,možda i malo više.još malo da ga sredim,i bit će ko nov

vepar007:
Mozda netko ima dobar savjet za mene kako nabrusiti "Böker TreeBrand 440C" noz?
Koji brus da koristim? Kuhinjske nozeve brusim bez problema, no ovoga nikako.
Prije godinu dana sam ga naostrio s fleksom...znam znam nemojte sada rec vidi primitivca...bilo je hitno i nisam mogao drugacije.
Sta sada napraviti? Nemojte samo reci da je za smece..

magwin:
Ako ti se malo previše ucrvenio onda si mu uzjebo strukturu.
I za tvoj nož koji si naveo valjaju ove navedene tehnike.
Ja to radim jednostavno po kratkom postupku:napravio sam tračnu brusilicu(sa brusnim papirom-šmirglom).Stavim brusni papir od 240 do 400 izvučem žicu,propustim ga na polirku i gotovo.
Nema riseva, lijepo sjaji i brijeeeeeeeeeeeeee...
Mislim da je jedan od najbitnijih faktora brzina busnog papira.
Ako ga pregrije sjebe mu strukturu i to više nije taj nož.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju