Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (87/254) > >>

kmkole86:
ne znam koliko ste detaljno pratili video, lik koji je polira (u prvom klipu mislim da je), najpoznatiji na svetu medju majstorima cija je struka poliranje katane. on je isao u skolu gde uci poliranje katane, pa sad zamisli koliko su oni bili predani svome poslu, pa kako posle da ne ispadne savrsenstvo  ;), i jos sto je fora, nema tu zena ti nije dala pa si mrzovoljan, ustao si na levu nogu pa si nervozan itd, ne ne prvo izmeditiras neko vreme, pa tek onda katanu u ruke da radis na njoj.

nego mi odosmo duboko u ot, odavno nismo videli neki lep komad noza...

OldHunter:

--- Citat: kmkole86 - 18. 11. 2008. 13:11:56 ---nego mi odosmo duboko u ot, odavno nismo videli neki lep komad noza...

--- Kraj citata ---

Evo, gledajte i divite se ...  d1
Nož je moj (Zoran ga je vidio), ali je fotografija skinuta sa web-a.  d4

zhrvoje:
Lijep nož d4!
Ja imam nešto slično, za drške bi rekao da su 99% iste...
Evo link  http://forum.lovac.info/index.php?topic=93.msg53283#msg53283

OldHunter:

--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 13:49:07 ---Lijep nož d4!
Ja imam nešto slično, za drške bi rekao da su 99% iste...
Evo link  http://forum.lovac.info/index.php?topic=93.msg53283#msg53283

--- Kraj citata ---

Slične, vjeruj mi da NISU. Ako se ne varam, ovaj tvoj Winchester je napravljen u PR China. Ne kažem da nije dobar nož, jer i sam imam nekoliko primjeraka koji se "diče" sa Made in PR China.
99.9% noževa iz konfekcijske produkcije (PR China) nemože se mjeriti sa ovakovim nožem. Nažalost to su činjenice.
Imam inače oko 30 noževa i slični su po tome što jedni i drugi imaju sječivo i dršku.  pljus
Inače ovaj nož koštaaaaa ......  paci (ručni rad, Amerika + shipping + carinska davanja + PDV + ...)  fre
PS
Nadam se da moja žena ne čita ovo.  dois

zhrvoje:
Nije mi bila namjera "uvrijediti" tvoj ručno rađen nož...
Što se tiče sličnosti drški to će ocijeniti drugi.
A što se tiče činjenice da je moj nož made in china, ja mislim da ipak nije :P...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju