Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (88/254) > >>

OldHunter:

--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 14:11:55 ---Nije mi bila namjera "uvrijediti" tvoj ručno rađen nož...
Što se tiče sličnosti drški to će ocijeniti drugi.
A što se tiče činjenice da je moj nož made in china, ja mislim da ipak nije :P...

--- Kraj citata ---
Ovo da je made in China zaključio sam po "smiješno" maloj cijeni tvog noža (40$), jer Amerikanci svoje tvorevine cijene daleko više.
Buck-ovi noževi proizvedeni u Kini imaju barem duplo manju cijenu nego oni proizvedeni u Americi.  fre
Iskreno, nadam se da ćemo se u skoroj budučnosti sresti i uživo vidjeti jednog i drugog "amerikanca".
Pozdrav ! z10

zhrvoje:
Gdje god da bio proizveden, renomirane tvrtke stoje iza svoga imena i neće potpisati nešto što nije kvalitetno, posebno ako se to prodaje na američkom tržištu.
Dakle bio Buck ili Winchester neće pod svojim imenom prodavati nešto nekvalitetno, jer u konačnici to je antipropaganda a to si te tvrtke ne smiju dopustiti z10.

OldHunter:

--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 15:00:56 ---Gdje god da bio proizveden, renomirane tvrtke stoje iza svoga imena i neće potpisati nešto što nije kvalitetno, posebno ako se to prodaje na američkom tržištu.
Dakle bio Buck ili Winchester neće pod svojim imenom prodavati nešto nekvalitetno, jer u konačnici to je antipropaganda a to si te tvrtke ne smiju dopustiti z10.

--- Kraj citata ---
Nadam se da je to tako.  z10
Inaće, ja imam jednog Smith & Wessona (nož) koji je napravljen u PRC i moram priznati da mi je to jedan od najdražih noževa.  d4  just  ref

zhrvoje:

--- Citat: OldHunter - 18. 11. 2008. 15:09:12 ---
--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 15:00:56 ---Gdje god da bio proizveden, renomirane tvrtke stoje iza svoga imena i neće potpisati nešto što nije kvalitetno, posebno ako se to prodaje na američkom tržištu.

--- Kraj citata ---
Nadam se da je to tako.  z10
Inaće, ja imam jednog Smith & Wessona (nož) koji je napravljen u PRC i moram priznati da mi je to jedan od najdražih noževa.  d4  just  ref

--- Kraj citata ---

Nadam se da se vidimo kod Nikole u lovu pa ćemo ih usporediti i malo više popričati ;D...
U svakom slučaju  z10!

Sale Zr:
Ovo je Miroslav Grošin iz Melenaca kod Zrenjanina sa katanom i noževima koje pravi

Naravno da kopija katane nije ni blizu kvaliteta originala, ali lepo izgleda kao ukras...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju