Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
Tihomir:
--- Citat: OldHunter - 18. 11. 2008. 14:24:27 ---
--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 14:11:55 ---Nije mi bila namjera "uvrijediti" tvoj ručno rađen nož...
Što se tiče sličnosti drški to će ocijeniti drugi.
A što se tiče činjenice da je moj nož made in china, ja mislim da ipak nije :P...
--- Kraj citata ---
Ovo da je made in China zaključio sam po "smiješno" maloj cijeni tvog noža (40$), jer Amerikanci svoje tvorevine cijene daleko više.
Buck-ovi noževi proizvedeni u Kini imaju barem duplo manju cijenu nego oni proizvedeni u Americi. fre
Iskreno, nadam se da ćemo se u skoroj budučnosti sresti i uživo vidjeti jednog i drugog "amerikanca".
Pozdrav ! z10
--- Kraj citata ---
Ovo se može riješiti samo na jedan način,a to je da na slijedečem okupljanju Vas dvojica imate:
NATJECANJE U BRZINSKOM REZANJU JEGERA
tko brže izreže metar jegera taj ima bolji nož!! ;D
OldHunter:
--- Citat: Tihomir - 18. 11. 2008. 21:05:19 ---
--- Citat: zhrvoje - 18. 11. 2008. 14:11:55 ---Nije mi bila namjera "uvrijediti" tvoj ručno rađen nož...
A što se tiče činjenice da je moj nož made in china, ja mislim da ipak nije :P...
--- Kraj citata ---
Ovo da je made in China zaključio sam po "smiješno" maloj cijeni tvog noža (40$), jer Amerikanci svoje tvorevine cijene daleko više.
Buck-ovi noževi proizvedeni u Kini imaju barem duplo manju cijenu nego oni proizvedeni u Americi. fre
Iskreno, nadam se da ćemo se u skoroj budučnosti sresti i uživo vidjeti jednog i drugog "amerikanca".
Pozdrav ! z10
--- Kraj citata ---
Ovo se može riješiti samo na jedan način,a to je da na slijedečem okupljanju Vas dvojica imate:
--- Kraj citata ---
More !
Mi donesemo noževe, a ti 2 x po 1 metar Jegera ! just
Tihomir:
--- Citat: OldHunter - 18. 11. 2008. 21:15:34 ---
--- Citat: Tihomir - 18. 11. 2008. 21:05:19 ---
--- Kraj citata ---
Pozdrav ! z10
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
More !
Mi donesemo noževe, a ti 2 x po 1 metar Jegera ! just
--- Kraj citata ---
Nije problem,kad je zajeb... u pitanju ja sam za d4
OldHunter:
Inače za brzo rezanje jegera moj alat je (slika sa web-a, nož je moj, ako bude takmičenje u rezanju jegera, i njega nosim kod Nikole !):
Tihomir:
Sorry,ali kod Nikole ne bum bio,imam polaganje za lovočuvara 28.11. a 30.11.imamo skupni lov 2 udruge +gosti,tako da ne stignem kod Nikole sor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju