Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
magwin:
--- Citat: nostromo - 23. 11. 2008. 20:45:44 ---Pozdrav,
ima li neko da zna kako izgleda logo FAMIPA od prije 20-30 godina. Inspiriran forumom malo san pronjuska po lovackoj torbi pokojnoga dide. Ima tamo neki noz kojeg san ka mulac smija viditi samo iz didove ruke a na njemu ima neki logo koji je malo izlizan pa ne vidin tocno sta pise. Inace lovstvo je u mojoj obitelji priskocilo jednu generaciju pa su didova "kubura", noz i pojas sada moji. Od svega mozda mogu koristiti samo pojas za municiju jer "kubura" je kokotara od ceske zbrojovke od nekih 80 god a noz cu radije kupiti nego izgubiti jednu takvu uspomenu...
--- Kraj citata ---
Famipa-Prizren.dobri ali malo "preljuti"..........
dugo može služiti čak i tvojim unucima ako ga ne budeš bacao ili ti ispadne na tvrdo d4
Harry P.:
Obzirom da ste me zarazili sa raznoraznim izradama i prepravkama noževa i ja sam odlučio napraviti jedan nož tj. namjeravao sam prepraviti nož od AK 47, na način da bih mu skinuo ovu staru i nezgrapnu dršku i napravio nešto što će istome davati "lovački" štimung.
Budući da nisam neki stručnjak u obradi i poznavanju željeza, molio vas stručnjake da mi kažete koliko je kvalitetan materijal od kojeg je izrađena oštrica i dali bih se sa tom prepravkom mogao dobiti kvalitetan nož u onom smislu da ga nemoram svako malo oštriti.
magwin:
--- Citat: mawerick - 24. 11. 2008. 14:50:17 ---Obzirom da ste me zarazili sa raznoraznim izradama i prepravkama noževa i ja sam odlučio napraviti jedan nož tj. namjeravao sam prepraviti nož od AK 47, na način da bih mu skinuo ovu staru i nezgrapnu dršku i napravio nešto što će istome davati "lovački" štimung.
Budući da nisam neki stručnjak u obradi i poznavanju željeza, molio vas stručnjake da mi kažete koliko je kvalitetan materijal od kojeg je izrađena oštrica i dali bih se sa tom prepravkom mogao dobiti kvalitetan nož u onom smislu da ga nemoram svako malo oštriti
to ti je jako nekvalitetan materijal koji nije vrijedan truda.čini mi se čak da je ovaj od "rumunjke"
bolje uzmi komad pile ili turpije bit će puno bolje d4
--- Kraj citata ---
PH DBK:
http://carltonevans.com/1mainframe.htm
nešto što u svakom pogledu zaslužuje.. "one of the best" ili po naški.. DO JAJA !!
naručen "Tyler's Caper #234"....čeka se 10 mjeseci, akontacija 50 %
OldHunter:
--- Citat: PH DBK - 24. 11. 2008. 17:03:58 ---http://carltonevans.com/1mainframe.htm
nešto što u svakom pogledu zaslužuje.. "one of the best" ili po naški.. DO JAJA !!
naručen "Tyler's Caper #234"....čeka se 10 mjeseci, akontacija 50 %
--- Kraj citata ---
Čestitke, nož izgleda VRHUNSKI !! d4
Vjeruj meni koji ih imam 30-tak komada, od jeftinih do ručno rađenih te "malo" skupljih. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju