Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (113/254) > >>

Legion66:
Svaka čast, to se zove oko, sad češ imati jedan dobar nož koji će te služiti cijeli život, osim ako ga negdi ne posiješ. U tom slučaju kako došlo tako ošlo.

Antezg:
He,he-ja sam također našao dva odlična noža.
1. Fox sklopivi nož sa drškom od kosti(ne roga) nađen u blatu kraj Gacke-nažalost od stajanja je propala drška al čelik je odličan.

2. Sklopivi Gerber gator nađen u blatu u savi prije jedno 5 godina-ne pokraj nego baš ispod vode -nož je bio potpuno nov u futrolici ččč :shok: i ujedno mi je najmiliji nož kojeg imam i koristim ga stalno.

gogo3006:

--- Citat: Legion66 - 01. 02. 2009. 19:46:03 ---Svaka čast, to se zove oko, sad češ imati jedan dobar nož koji će te služiti cijeli život, osim ako ga negdi ne posiješ. U tom slučaju kako došlo tako ošlo.

--- Kraj citata ---

Nekako mi to zvući poznato................

Prije puuuuuuuuuuunooooo godina (1992-93)., sa jednim očevim prijateljem sam iša u ribolov, i tamo di smo stali lovit nađen
 Famipu, preklopnu............auuuuuuuuuu, srići nigdi kraja......MOJ NOŽ.........

Godinama me je služila na moru jer stvarno nije mogla zarđat, sve do prije pad godina kad nakon nespretnog otvaranja školjke za ješku nije pala u more...........

kako došlo, tako ošlo........

dean:
Zato ja kupim nož za 100-200 kuna, španjolski čelik, 420 ili 440. Sa sobom uvijek nosim brus, ako netko počne kvocat kako je nož tup, služi me super i uvijek je sa mnom. A ako ga posijem ne plačem za njim. Lovac mora imati opremu koja je pouzdana, koja ja uvijek na visini zadatka a da ne plače za njom ako se nekaj toj opremi desi. Treba naći balans, dati najmanje novaca za najeveću kvalitetu...  d4  z10 d6

Huntercro:
dosta su zahvalne te famipe , ja imam dvije koje su došle od prijatelja i služe li ga služe i bez najmanjeg dodira štrajhera odgule 5 kom gicana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju