Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (117/254) > >>

magwin:
stvarno je za sliniti kao da gledaš u lijepo umjetičko djelo ali vjerovatno je lagan za oprati ako bi se zaprljao fre

nostromo:
Danas dobih na poklon jednu 20togodisnju famipu. Isti model imaju i dan danas, nije bas fensi-smensi al uzdam se u sve dobro sta san cuja od iskusnijih nozeljubaca.

Sad sam u dvojbi dali ga malo ulipsati nekom drskom ili ne dirati nista po principu "poklonjenom konju..."

E da, a da bi se ispostovala i tradicija platija san noz simbolicno, sa dvi vrice finoga pijeska(covik je zidar ;D)

ri istra:
koliko nisam vidio famipu.

imao sam dva modela,jedan isti kao na slic (bili su u dvije velicine) i jedan koj je kraj drske imao u obliku orlove glave. to sam imao kao klinac od svojih 10-12 god. i bio je bolji od "rambo noza". barem za mene ref

Legion66:
I ja sam naletio na takvu famipu sa orlovom glavom prije 2-3 godine na placu na Britancu za 50 kn. Nož je bio nov kao da je došao iz tvornice. Sad mirno spava na svojem mjestu u ladici u kolekciji.

HuntR:
imam nesto slicno na ostrici nesto obruseno ko glava srndaca i text lovu zdar,da li se tome vredi igrati i menjati drsku posto je isto imitacija roga od plastike u duhu socijalizma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju