Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
nostromo:
Poklonjenom se konju ne gleda u zube... ...al niko ne kaze da mu se ne smije staviti novo sedlo ;D
Pa sam ja odlucija napraviti mali eksperiment i danas napravija pripremu na jednom kvrgavom komadu masline za novu drsku. Pa ce da vidimo...
ri istra:
maslina je neobrana,odlican izbor,po meni najljepse drvo,za izradu namjestaja ili u tvom slucajudrska za noz. stavi sliku.
naravno ne svoju ref ref happi
nostromo:
--- Citat: ri istra - 22. 02. 2009. 21:15:09 ---maslina je neobrana,odlican izbor,po meni najljepse drvo,za izradu namjestaja ili u tvom slucajudrska za noz. stavi sliku.
naravno ne svoju ref ref happi
--- Kraj citata ---
He, he, i ja malo licin na kvrgavu maslinu.
Neman jos slika al prvi dojmovi su da je cvrstoca(tvrdoca) izuzetna al tezina nije velika kako san ocekiva.
Imam ja zelju napraviti i kundak od masline al ne mogu naci materijal, ako znas di ima javi. A susiti zeleno je malo too much, a nije ni jednostavno naci komad iz kojega se da izvuci komad potrebne velicine.
ri istra:
moji su u primostenu polozili sigurno 3m masline. prije dvij god. bio je pozar i stradala su stara stabla. izgorila su samo izvana, i spalilo je svo lisce i manje grane. neka ti to ne bude ideja da potpalis koj stari malinik,i onda onako usput uzmes komad koj ti treba.
rostilj rostilj
Antezg:
Čestitke Ry d4 z10 , ako imaš stavi sliku kojeg noža sa drškom od jarčevih rogova-baš me zanima!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju