Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
Goran:
Da bas tako! ostrica drzi dosta dugo. Ponekad radim satima a koza koza i svinja kao i dlake i masnoca i rezanje oko zglobova i kostiju moze napraviti problem a ovaj mali radi li radi. Kuka isto tako radi dobro i fino je napravljena. Ne mogu se pozaliti mada ih imam jos ovaj je sasvim OK i za pohvalu. Odlicno napravljen a drska je ergonomicna i pokreti su prirodni. bas mi se svidja. Sad sam bio 5 dana u lovu i samo nejga koristio citavo vrijeme.
valdop:
evo par slika mojih noževa koje uvijek nosim sa sobom u lov, tu je jedan Cold still, jedan Smith Wesson, jedna dobra kopija noža mini Tanto ( jako kvalitetna oštrica) i Leathermann Supertoll
valdop:
još malo...
KOBI:
--- Citat: valdop - 27. 08. 2009. 20:19:35 ---evo par slika mojih noževa koje uvijek nosim sa sobom u lov, tu je jedan Cold still, jedan Smith Wesson, jedna dobra kopija noža mini Tanto ( jako kvalitetna oštrica) i Leathermann Supertoll
--- Kraj citata ---
Sve to nosis sa sobom ččč
Ja nosim cakiju u djepu za gulit luk i ostale sitnice i noz za pojasom za izvadit muda vepru ::)
Nikola:
--- Citat: valdop - 27. 08. 2009. 20:19:35 ---evo par slika mojih noževa koje uvijek nosim sa sobom u lov, tu je jedan Cold still, jedan Smith Wesson, jedna dobra kopija noža mini Tanto ( jako kvalitetna oštrica) i Leathermann Supertoll
--- Kraj citata ---
Kako si zadovoljan COLD STEEL-om?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju