Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (180/254) > >>

Fratt:
Odličan je ali nebi htio to držat u ruci kad je sklizak od vode i krvi...odu prsti kvragu.
Ako sam se najviše puta porezao na nožu onda je to Mora NO.2 Classic koja čak i više ima bačvastu dršku od ovog Hellea,pitam se kak lakše još na ovome sklizne... :shok:

salic:
Imam nož od helle, no ne taj tip. Ima malo od zaštite za ruku. Fascinirao me je sa svojom oštrinom. Imam ga već 5 godina, no nije puno radio. Oderao s njim 2 nazimca, jednoga srnjaka,  jedno jare i jedno janje. Još uvijek dovoljno oštar. Troslojni čelik. A i svidja mi se taj nordijski stil noža, masivna drška i relativno mala oštrica.

Traper.:

--- Citat: salic - 20. 09. 2012. 20:04:18 ---Imam nož od helle, no ne taj tip. Ima malo od zaštite za ruku. Fascinirao me je sa svojom oštrinom. Imam ga već 5 godina, no nije puno radio. Oderao s njim 2 nazimca, jednoga srnjaka,  jedno jare i jedno janje. Još uvijek dovoljno oštar. Troslojni čelik. A i svidja mi se taj nordijski stil noža, masivna drška i relativno mala oštrica.

--- Kraj citata ---

Salic stavi koju sliku. Po ovome sta sam procitao znaci vas izbor bi bio Helle.Dobro idemo u nabavku  pic

šokac:
Evo imaš ovdje svega .
Između ostalog i Helle noževe .
Znam da nećeš odatle naručivati
ali tek toliko da vidiš modele i materijal .

http://www.replikart.com/47-lovacki-nozevi

Traper.:
Jos jedno pitanje za znalce. Helle pravi nozeve od trojno laminiran nergosuvacki celik i od sandvik 12C27.
Koji od ova dva materijala odabrati za lovacki noz.
Unaprjed hvala.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju