Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (187/254) > >>

Max011:

Kažu poznavaoci da je to borbeni nož tunelskih pacova korišćen protiv žutih u Vjetnamu

Stručnjak sa fotke kaže da je dobar i za leba , luka i slaninu (kruh, kapulu i špek)  :)

perop:
 teaa
Maxi i po meni stručnjak dobro tvrdi. Kvalitet ovog nožaj e vjerojatno neupitan ali  nešto mi ovaj model noža i nije baš "lovački", ipak to je stvar ukusa i osobnog izbora. Ima ona stara ruska: "Sačuvaj te bože lake puške i teška noža"! Za pušku se i ne slažem jer su se vremena promijenila ali za nož to još uvijek stoji. Sve Sam sve više pobornik dobrih sklopivih laki lovačkih noževa odlične kvalitete npr: EKA Swing Blade (Black), FOX Citadel Deimos Ziricote, Benchmade 950 Rift, može i Boker Leopard Damascus Pocket i slično.

zagi

scorpion:
Baš mi se svidio onako na prvu.
Iako djeluje nekako zakrivljeno, vidim u njemu jednu pravilnu liniju zbog koje mislim da bi bio vrlo funkcionalan i upotrebljiv u lovačke svrhe oko vatre, ali i prilikom obrade divljači.   d4

robert.limeni:
Evo jedan meni odličan filmić koji mi se svidio, nadam se da će i vama

vuk sa motajice:
Dobio jucer na poklon od punca Pumin noz, tvrdoca celika 440C a rucke od maslinovog drveta,jako lijepo lezi u ruci a ja  ref

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju