Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi

NOžEVI

<< < (188/254) > >>

Deno:
Vrhunski nož,vrhunska izrada..Jednostavno prekrasan samo me zanima u šta je umočio ručku vidi se da je nekakva tekućina ili nekakav lak..
Ja sam sebi kupio Martinijev nož a ručka mi je drvena ali nije s ničim premazana pa bih je htio s nečim premazat da lijepo izgleda..Dali imate kakve prijedloge s čim to premazati da se dobije takva nijansa boje kao i na filmiću što je stavio kolega robert.. zagi

Fratt:
Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.

ivan0904:
kolege jedno pitanje sto mislite o ovom nozu celik je 440-c.... trenutno je na nekoj akciji pa je dosta povoljno... Parforce `Superior'

tyrol:
Robert.Limeni super filmić  d1 1liga
Uistinu je detaljno napravljen

Deno:

--- Citat: Fratt - 02. 01. 2013. 21:49:06 ---Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.

--- Kraj citata ---

Hvala kolega na iformacijama kako i sta..a kako recimo dobit prijelaze tamnije svijetlije da rucka bude u takvoj kombinaciji dali namakati u lanenom ulju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju