Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
NOžEVI
Max011:
Kovanica kaljena u ulju na starinski način. Čelik ugljenična feder platna sa nemačkog vagona stara 70ak godina . Na njega ide ,,senf patina,, i ručno šivena futrola.
Fratt:
--- Citat: Deno - 03. 01. 2013. 09:37:10 ---
--- Citat: Fratt - 02. 01. 2013. 21:49:06 ---Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.
--- Kraj citata ---
Hvala kolega na iformacijama kako i sta..a kako recimo dobit prijelaze tamnije svijetlije da rucka bude u takvoj kombinaciji dali namakati u lanenom ulju
--- Kraj citata ---
Mislim da je to više do drveta ali možeš se poigrati bajcanjem...prvo nanesu slov ulja pa nej se posuši pa za par dana ponovno...tamniji dijelovi će biti oni koji su dobili više ulja.
šokac:
Pomalo volim noževe ... onako da radi.. a da nije baš bolesno skupo ...
Imam već nekoliko ali tko voli uvijek mu malo happi happi
Neki dan uzeo ovaj .
Valjda će nama "terencima " odraditi šta treba .
http://www.replikart.com/lovacki-nozevi/806-mora-bushcraft-forest.html
Deno:
--- Citat: Fratt - 03. 01. 2013. 10:40:28 ---
--- Citat: Deno - 03. 01. 2013. 09:37:10 ---
--- Citat: Fratt - 02. 01. 2013. 21:49:06 ---Vecinom se drvene drske umacu u laneno ulje ili poliraju shelackom...ja kozne i drvenw rucke umacem u topli mix lanenog ulja i pcelinjeg voska,em izgleda dobro i stiti em mirisi fino.
--- Kraj citata ---
Hvala kolega na iformacijama kako i sta..a kako recimo dobit prijelaze tamnije svijetlije da rucka bude u takvoj kombinaciji dali namakati u lanenom ulju
--- Kraj citata ---
Mislim da je to više do drveta ali možeš se poigrati bajcanjem...prvo nanesu slov ulja pa nej se posuši pa za par dana ponovno...tamniji dijelovi će biti oni koji su dobili više ulja.
--- Kraj citata ---
Puno hvala kolega Fratt zagi zagi zagi
Fratt:
--- Citat: šokac - 06. 01. 2013. 22:43:52 ---Pomalo volim noževe ... onako da radi.. a da nije baš bolesno skupo ...
Imam već nekoliko ali tko voli uvijek mu malo happi happi
Neki dan uzeo ovaj .
Valjda će nama "terencima " odraditi šta treba .
http://www.replikart.com/lovacki-nozevi/806-mora-bushcraft-forest.html
--- Kraj citata ---
I ja trampio nesto za istu Moru,sigurno se neces zeznuti s ovom...cestitam na dobrom komadu. zagi
@Deno- nema problema,drago mi je ako sam pomogao... zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju