Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Noževi
VIKTORINOX HUNTER
Huntercro:
ima srnjak na koricama poslikam ga sutra
stipe_zg:
Jeste to je taj sa srndacem postoji u zlenoj i crvenoj varijanti.
Jel mislite da je dovoljna duzina seciva?
Jel ima neko neko lose iskustvom kade je rec o tom modelu, posto mi ga svi hvale?
Kakvog je kvaliteta ova futrola (na slici)?
Max011:
Stipe zg
Cena pomenutog hantera je oko 30evropljana ili oko 2500dindži prodaje se bez futrole a futrole imaš kakvih god hoćeš od 1 -20 evrića. Ako ti je to mnogo pravac Impa diskont u Zemunu tamo imaš slični preklopni domaći za oko 10evriča. Vidi moju fotku sa preklopnim noževima na topiću noževi prva dva komada su impe pa viktor.
stipe_zg:
Znam da ide bez futrole Max011 ali ne bi ja nesto eksperimentisao sa IMPA nozevima, kad su prklopni nozevi verujem u svajcarce i imao sam ih nekoliko i nikad nikakvih problema ali sa ovom vecom serijom nemam nikakvih iskustava pa se zato raspitujem posebno me je interesovala brava na njima, a sto se futrole tice vidim da je neko stavio ovu kao koznu original pa me zanimalo jel stvarno koza ili samo lici i uopste kakva je.
gogo3006:
Prava švicarska koža, jako lijepo obrađena, i kvalitetna. ima kopču za remen koja se okreče tako da se nosi okomito ili vodoravno na remenu i lako se kači. Cijena oko 80 kn ( 11 E) u hr.
Ja sam zadovoljan i nožem i futrolom.
Imam 10-tak noževa, pumu, 2 švicarca, jednog njemačke vojske, par nekih no-name, ali ovaj je skoro stalno samnom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju