Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Alpina Hunter Ice

(1/4) > >>

wortexhole:
Rekao mi je kolega kako u Alpini imaju akciju na lovačke gojzerice i to 50%. Reko ajde da vidim. Otišao, vidio, kupio. Čine mi se jako dobre i čvrste. Nadam se da će poslužiti dugo. Do sada nisam imao Alpinine gojzerice ali koliko sam malo čitao po raznim forumima, više manje su pozitivni komentari. Ne znam do kada traje akcija, pa tko voli nek izvoli. Inače redovna cijena je bila cca 1.800,00 kn, a sada je 890,00 kn.

deeejan:
Imao sam vrlo slicne tvojima, 800kn isto na 50%, al nisam bio prezadovoljan, raspale vrlo brzo i koza je popustila jos prije i s cim god ih namazao propustile su vodu skroz na skroz.
tak da alpina vise ne, sto se mene tice, ne vrijede tih para. Bar ovaj model koji sam ja imao.
nadam se da ces imat vise srece i da ce te dobro sluzit.

Gabro:
Ja sam imao 2 para alpininih cizama, imam i sad jedne, i oba para propustala vodu.
Inace cipela udobna i za suho vrijeme solidna, vrijednost za ulozeno dobiveno dobra, jer bi ja svoje kupio kad su bile ove akcije za 500 - 600 kuna.

blaser(93):
Ja sam kupio iste gojzerice pred ovu sezonu i nisam se razočarao. Svaki lov sa snijegom i bljuzgavicom sam ih nosio i nisu propustile, probao sam stajati i u potoku i stvarno nisu pustile vodu tako da su dojmovi kolega subjektivni dr.i. A i tople su za čeku pa od mene palac gore. Održavao sam ih sa sprejem.  ;D

hardi:
Alpina gojzerice su odlične,  vrijednost za ulozeno dobiveno vrlo dobra prema konkurenciji.  Treba jih samo malo vzdrživati, to znači mazati sa mastjo in nećejo pucati i propuščati vodu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju