Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Alpina Hunter Ice
spinnaker:
Koje modele ste imali kad vam je propustala vodu?
Sa svojim Tibeticama sam skroz zadovoljan. Topla,ne propusta vlagu i tek nakon godinu dana intenzivnog nosenja je pocela pucati koza ,al mojom krivicom. Sad sam nabavio mast pa cemo vidjeti.
Gabro:
Tibet pustaju nemilo. Ja to ne odzavam nesto previse, namazao par puta nekom kremom i nedavno naprskao nekim sprejom za impregnaciju ali isto puste. Imam im vec 2 godine, zloupotrebljavao ih nemilo, nisu se jos raspale ali se djon dobro izlizao, udobne i dobre za suho vrijeme i malo vlage, a i dobro su potrajale, doduse nisu mi bile jedine cizme zato su i pozivile toliko. Sve skupa ja zadovoljan ali kad je kisa, truba skroz, noge mokre, pogotovo kad su ostarile malo.
Ove druge neke zelene kupio ih na kraju ove sezone i ja i brat po par, udobne, djon drzi, meni propustile jedanput po kisi, brat kaze da njemu nisu, doduse ja nisam bio impregnirao. Moje misljenje je da Sympatex nije ni blizu Goretexu.
Gabro:
Evo ove smo kupili sad krajem 1.mjeseca. Za nekih 600 kuna ja mislim da je dobra kupnja pa da malo i puste vode, ne pada uvik kisa a u mom terenu za godinu/ dvi poderem one od 2000 kuna isto ko ove za 600 tako da mi se isplati kupit ovako neke jeftinije.
ivod:
Derem Alpina Tibet treću godinu i to nemililice. Dobrano sam ih močio po kiši, snijegu i jakim jutarnjim rosama, nikad ni kapi nisu propustile. Moja preporuka: nikako kupovati bez isprobavanja (tipa internet i slično); inače nosim br 45, a Tibetice su mi 47 !!!
markofur:
ne znam za alpinu,ali mogu pohvalit planiku.nosio sam ih 4 godine bez da su propustile kap vode i po kiši i po snijegu.garancija na vodonepropusnost gudinu dana.cijena 1100kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju