Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća
Čizme Aigle
evaeva:
Gumena čizma nije preporučljiva za lovce koje idu u prigon kroz gustiše obrasle kupinom, crnim trnom ili glogom jer ih se lako probuši. Ovo je svakako vrhunska čizma na koje treba "paziti" i služit će godinama d4.
.50AE:
--- Citat: johnny_kr - 06. 12. 2010. 14:01:56 ---Inače imam neke neoprenske čizme koje su spucale na mjestima gdje se presavijaju tijekom hodanja.
--- Kraj citata ---
Sve će ispucati ako ih dovoljno dugo ostaviš na suncu.
Imao sam Aigle Benylsport koje sam jedne godine prije odlaska na godišnji izvadio iz auta, oprao i ostavio na balkonu da se osuše. Tri tjedna kasnije donji dio čizme je bio ok, ali sare su ispucale.....
DEER HUNTER:
Potovanje kolegama lovcima,
ovako, vidim da je tema Aigle gumene čizme, za kisu, snijeg i sunce...
Ja imam dosta te opreme, od gume do kozne. Imam i Aigle Paracours ISP Vario, sa neoprenom, za zime, super su, tople i udobne, dovoljno visoke, nosim ih i u nagon, ali se lov odvija u visokoj sumi, tako da nije problem sto idem i u nagon. Takodje, imam i Aigle obične gumene, bez neoprena, za ljet, veoma su udobne, i nema prevelikog znojenja tokom toplijih dana, mada, u slucaju ljeta, i ako nema velike rose ujutru, preporucjem neke dobre gležnjerice, pogotovo ako se lovi cijeli dan,tipa Haix, Meindl ili Pinewood.
Dobar Pogled
Andrija:
Pozdrav!
Jedna korisna informacija kolegama lovcima koji trebaju kvalitetne čizme
kao što su Aigle! U Sloveniji odmah preko granice u Dobovi u dućanu Prva liga
imaju rasprodaju Aigle čizmi i obuće 60%!!! Praktički badava!
Aigle Parcours Prestige su 111 eura (820kuna), sa time da dobiješ povrat poreza
njihovoga DDV-a koji je 20%. Iste čizme pogledajte kod Ritoše u zadnji Lovači vjesnik koliko
dođu, ni više niti manje nego 1695 kuna ili 230 eura! Dobra kob!
OldHunter:
--- Citat: Andrija - 27. 10. 2011. 23:45:50 ---Pozdrav!
Jedna korisna informacija kolegama lovcima koji trebaju kvalitetne čizme
kao što su Aigle! U Sloveniji odmah preko granice u Dobovi u dućanu Prva liga
imaju rasprodaju Aigle čizmi i obuće 60%!!! Praktički badava!
Aigle Parcours Prestige su 111 eura (820kuna), sa time da dobiješ povrat poreza
njihovoga DDV-a koji je 20%. Iste čizme pogledajte kod Ritoše u zadnji Lovači vjesnik koliko
dođu, ni više niti manje nego 1695 kuna ili 230 eura! Dobra kob!
--- Kraj citata ---
Imaju dobre cijene, ali nemaju robe !! sor
Naime, Prva liga napušta AIGLE program tako da rasprodaju zalihe sa popustom 30-70%, ali NEMAJU u svim veličinama. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju