Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Čizme Aigle

<< < (5/13) > >>

boro729:
ja sam uzeo jaknu koja je snizena sa 260 eur na 90, cizme parcour koje su me izasle 40 eur i gojzerice koje su me izasle 60 eur
ali to tek na pocetku kad je bili -50%

bullet:
jel ostalo jos sta robe ja sam bio prije 3 tjedna ostali su samo brojevi 40 i 46-47

klinjor:

--- Citat: bullet - 28. 10. 2011. 20:23:03 ---jel ostalo jos sta robe ja sam bio prije 3 tjedna ostali su samo brojevi 40 i 46-47

--- Kraj citata ---

Bio sam danas u Dobovi i prvi puta u životu doživio da mi je nogica 40 omogućila da kupim nešto kvalitetno, a jeftino. Aigle Parcours Prestige kupljene na popustu 70 %. Cijena je bila 266 eura, a sa popustom i povratom poreza mene izašlo 64 eura. Ovako nešto lijepo mi se nije već dugo dogodilo.
Dobra kob!

ivanvidra:
dobre čizmeodlične! ja osobno imam aigle parcours iso sa neoprenom- u pogonu noga se znoji! odlične i tople i mekane za čekanje! jedino par puta na betonu stajatiosjetio sam laganu zimu za nogu ali sa vunenim čarapama kombinacija kao kraj peći! ako ćeš u pogon imaš model sa kožom iznutra ima moj jedan frend i kaže da su mu odlične za hodati! inače kupio kod ritoše za 1000kn i 2 mjeseca me služe bez problema- barem 30 tak izlazaka u lovište!  zim

GoranG:
Nakon cjelodnevnog boravka u gumenim čizmama s neoprenom noge su mokre od znoja , inače ugodno mekana čizma za hodanje. Što se tiče gojzerica najbolje su za izbjegavanje u mom slučaju oba modela su kroz dvije godine razljepile se kao leego kockice . E da tog nije SUPER SU .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju