Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Koja je bolja čizme Aigle ili Le Chameau?

(1/6) > >>

LovacIvan:
Kolege lovci!
Otvaram ovu novu temu jer želim vidjeti vaše komentare i iskustva u nošenju i korištenju ovih čizama Aigle i Le Chameau!

fazan:
Imam  Aigile Iso parcuur  10 godina  , krasne i tople gumene čizme , no ni jedan konj nije bez mane , tako i moje čizme , Sve je u redu dok ih ne treba izuti. Tu nastaju problemi . koje sam tijekom godina uspio riješiti  čarapama  od likre , koje lakše  kližu preko  neoprenske postave .

LovacIvan:
Kolega fazan, imaš li čizme sa dugačkim patentnim zatvaračem sa unutrašnje strane ili čizme sa bočnim zatvaračem? Ja sam imao nekakve čizme, nije neka marka sa dugačkim patentnim zatvaračem sa unutrašnje strane i lagano sam ih skidao. Samo što su bile jako loše kad dugo stojim u snijegu, smrznu se noge a i budu mokre. Zato i pitam ovdje na forumu što je bolje da uzmem.

Lazar:
obje marke su odlicne cizme al i pored neoprena gumena cizma je za lov u pokretu na minus temperaturama kad se stoji il na ceki mora da se pazi da nebi doo do amputacije prstiju  hao

Lazar:
da dodam i ovo , zamene postoje samo ove dvije marke i tek nekoliko svjetlosnih godina iza njih dolazi sve ostalo a inace cizme su vrlo jeftine , kodmene kostaju negdje izmedju 150-200€ u zavisnosti od modela , kad ovo preracun u godine koliko se nose nema jeftinike cizme , moje su vec 15 i jos nevidim potrebe da razmisljam o novim  teaa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju