Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Obuća

Koja je bolja čizme Aigle ili Le Chameau?

<< < (2/6) > >>

Macak:
Jedne godine kupio sebi Aigle cizme, prava stvar a i nisu bile bas jeftine. Nosio ih samo jedan dan u lovu, stao nespretno na neko granje i probusio ih, rupa velicine jedne kune. Od onda kupujem samo jeftino, za zimu imam visoke cipele Kamnik.

LovacIvan:
Kolega Macak, to je žalosno. U svemu je tako, platiš i na kraju se brzo pokida, podere. U tome je i caka, jer u našim lovištima ima gustiša gdje se lovi divlja svinja, ide se u pogone a najlakše za poderati čizme. Ne bi smjeli gledati na to kada kupujemo, moramo se ne nadati da se takvo šta može desiti.

Lazar:
a jos nisam vidio da je neko podero il potrosio le cheameau mada ovdje se svinje love po golf terenima  fre

Nosler:
Ja sam na svojim nozem odsjekao kaise sto stezu cizmu oko noge ali ostatak izgleda kao nov! d4

Macak:

--- Citat: LovacIvan - 03. 02. 2013. 20:44:51 ---Kolega Macak, to je žalosno. U svemu je tako, platiš i na kraju se brzo pokida, podere. U tome je i caka, jer u našim lovištima ima gustiša gdje se lovi divlja svinja, ide se u pogone a najlakše za poderati čizme. Ne bi smjeli gledati na to kada kupujemo, moramo se ne nadati da se takvo šta može desiti.

--- Kraj citata ---

Zato sad kupujem svoje preko kod susjeda u Bosni za 30 KM i ako se poderu, nije mi zao. Ne mogu se one ni blizo mjerit sa pravim stvarima kao Aigle ili Le Chameau, al i najbolje stvari mozes poderati ili probusit, kao u mom slucaju. I vjeruj mi, inace kad nesto kupujem, kupim samo kvalitetno i ne gledam na novce, osim sada kod cizmi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju